Седмичен не!хороскоп: 25.03 - 31.03

Mar 25, 2019     beasta     4169
Овен - Внезапно ще ви изтекат водите, което за мъж с вашите килограми, е леко притеснително.

  Телец - Маскирате се на евтин апартамент в елитен квартал и чакате някой от политическата класа да ви прилапа, за да си оправите живота и да ви е спокойно.

  Близнаци - След толкова много здравословни храни, неусетно се превръщате в презряло броколи без перспектива да стане на нещо приятно.
  Рак -  Пролетта е сезонът на любовта, но не и за вас, защото грозните хора никой не ги харесва.

  Лъв - Предлагате на шефа ви да въведе 4-дневна работна седмица, той се съгласява веднага, като дори надгражда идеята и ви уволнява, с което прави работната ви седмица нула дни.

  Дева - Предлагате на Цецка Цачева да заживее безплатно във вилата ви, която се намира в центъра на гъза на географията, надявайки се, че по този начин никога няма да ви се налага да я виждате повече.

  Везни - Пред дилема сте, от една страна искате да запазите природата, от друга ви е писнало на пикочния мехур да няма денонощна тоалетна в парка.

 
Скорпион - В края на седмицата ще се сетите, че в средата ѝ сте простряли прането отвън на балкона, но вече ще бъде късно, дрехите ви ще са се самоубили заради мръсния въздух отвън.

  Стрелец - Знаете, че за да спрете с цигарите, ще бъде най-добре да прекалите с тях и да ви писне, но ви е малко гузно да давате пари кутии с цигари, когато винаги ще се намерят балъци, които да ви дадат по 1-2 безплатно.

  Козирог - Заради постоянната работа с компютър и болките в гърба, се опитвате да си намерите подходящ, ергономичен стол, но ви информират, че все още нямат мебели за камили.

  Водолей - Пишете на фирма Артекс да ги питате дали биха ви дали жилище срещу къщата на село и доплащане от 20 лева от старите.


Риби - Откривате ползите на ранното лягане, но и негативите от ставането за тоалетна посред нощ, като за пълно щастие ви липсва просто един памперс и това е.

Кой отговор е на преференциална цена?

Избери отговор!
Край