Седмичен не!хороскоп: 11.03 - 17.03

Mar 11, 2019     beasta     4085
Овен - Напускате досадното си семейство с обяснението, че сте се заразили с морбили и искате да ги предпазите, докато всъщност сте на кръчма в Ихтиман.

  Телец - Съжалявате, че тази година подарихте изкуствено цвете в саксия вместо истинско, защото не можете да си изсипвате разгазираната бира в почвата му.

  Близнаци - Появявате се на сцената на кулинарно предаване само за да кажете в ефир, че хората, които не ядат шкембе чорба, не заслужават да живеят.
  Рак -  Изисквате от работодателя си допълнителен ден уикенд, за да не се налага да пребивате някой от колегите си, с което да навредите на фирмата.

  Лъв - Подигравате се на хората, които се хранят здравословно, защото не искате само вие да си останете дебели.

  Дева - Правите си планове за ходене на море, но не се ангажирате с локация, за да не се окаже, че плажът е циментиран и ще трябва да разбивате с къртач.

  Везни - Ограничавате честотата на взимането на душ, за да спасите природата, а и все още не се е стоплило навън, така че може.

  Скорпион - Предлагат ви роля в нов български сериал, но вие отказвате, понеже нивото ви на посредственост все още не е ударило дъното.
  Стрелец - Отказвате се от търсенето на умна половинка, защото осъзнавате, че ако е достатъчно умна, никога няма да иска да е с вас.

  Козирог - С изненада откривате, че далеч по-добре се събуждате, ако си излеете горещото кафе в скута, отколкото ако го изпиете.

  Водолей - Започвате да си сваляте мартениците преди къпане, защото иначе докато изсъхнат и вече сте хванали артрит.


Риби - Недейте да се бъркате, при вас не е пролетната умора, а обикновен мързел и нескопосаност.

Къде беше Не!Хороскопът миналата с?едмица

Избери отговор!
Край