Седмичен не!хороскоп: 08.08 - 14.08

Aug 8, 2022     beasta     2872
Овен - Нямате никакво обоняние, но не се оплаквате, защото в жегата всички миришат на лошо, но не и за вас.

  Телец - Правите си мента със спрайт, но вместо спрайт, слагате мастика, защото газираното не е здравословно, а пък и малко облаци на никого не са навредили в тоя пек.

  Близнаци - Признавате, че ако имате възможност, също бихте държали Лена Бориславова за ръка, но най-вероятно ще си имате проблем с жена ви.
  Рак - Толкова много неуспехи с жените имате, че вече се замисляте дали пък не трябва да пробвате с другия пол.

  Лъв - Внимавате как излизате от морето, защото с вашата физиономия наподобявате на артилерийски снаряд и има опасност да ви взривят по грешка.

  Дева - Правите си шега с децата, че от другата седмица започват училище, за да свикват на живот под стрес и фалшиви новини.

  Везни - Започвате отсега да печете чушки на балкона, за да предизвикате идването на есента, че тая жега не се търпи вече.

  Скорпион - Канят ви на среща на разходка с водно колело, но не заради романтиката, а защото имате здрави прасци и ще можете да въртите хубаво.
  Стрелец - Нямате представа къде е Азербайджан и дали имат евтин газ, но въпреки това изказвате мнение във фейсбук, защото професията ви на инфлуенсър го изисква. 

  

Козирог - Оправдавате семейното си нещастие с мижав интерес към изпълняването на съпружески задължения.

  Водолей - Слагате си лед в чашата, за да пиете една изстудена ракия, но се сещате, че зимата я ползвахте за разтривки и май само с леда ще си останете.


Риби - Сравняват ви със слон, но не защото имате добра памет и не забравяте нищо, а защото имате същата осанка.

Каква зодия е инфлацията?

Избери отговор!
Край