Седмичен не!хороскоп: 18.01 - 24.01

Jan 18, 2021     beasta     4141
Овен - Снимате си бъркотията и боклуците в мазето, за да покажете на хората, че има и по-зле от това, което е при река Искър край Своге.

  Телец - Канят ви и вас на консултации при президента, за да може да наговорите нелепости пред камера, с които после да се забавлява цялата нацията.

  Близнаци - Налагате цял месец локдаун в семейството си, с което се надявате, че половинката ви ще спре да ходи наляво и надясно, за да ви изневерява. 
  Рак - Без да искате, оставяте леко открехнат бидона с киселото зеле и по този начин спестявате ваксинирането срещу Ковид на целия квартал.

  Лъв - За инагурацията на Джо Байдън си приготвяте руска салата и си сипвате водка, за да дразните разни сприхави хора из фейсбук.

  Дева - Купувате си нова маска с вграден аромат на цитрус, но не ви понася, защото сте си свикнали с вашата, която мирише на чесън и шкембе. 

  Везни - Все още сте далече от това да ви дойде реда, но хората си мислят, че вече сте се ваксинирали, защото от малки имате поглед на ваксинирана кокошка.

  Скорпион - Не разбирате как е възможно детето ви да учи от вкъщи и въпреки това да има отсъствия, едно време, за да имате отсъствие, на вас ви се налагаше да скачате през прозорци и да пушите цигари зад училището. 
  Стрелец - Без да искате, откривате китайския милиардер Джак Ма да продава на Илиянци стоки, за които иначе бихте чакали с месеци доставката от Alibaba.

  Козирог - От една страна искате времето да се затопли доста, но от друга ви е много удобно да използвате терасата като хладилник. 

  Водолей - Чудите се дали някога колегите ви ще усетят, че след като кажете здрасти, си спирате микрофона, ставате от компютъра и си вършите домакинските задължения.Риби - Осъзнавате, че пандемията ви направи по-стабилни, защото в момента сте доста повече килограми и съответно сте по-устойчиви на силен вятър.

Ако изборите бяха днес, за кого щяхте да гласувате?

Избери отговор!
Край