Седмичен не!хороскоп: 24.09 - 30.09

Sep 24, 2018     beasta     4414
Овен - Осъзнавате, че вече е късно да си намерите подходящо място за празнуване на Нова година, затова изпадате в депресия и се замисляте дали да не емигрирате спешно в чужбина, за да имате опрадвание за това, че нямате приятели.

  Телец - Организирате си Октоберфест вкъщи с всички възможни бири, които могат да се намерят в България, като предварително си подготвяте мястото, където ще повръщате да ви бъде уютно и приятно.

  Близнаци - Ядосвате се на Сашо Йовков, че като коментира волейбола казва Японие, но не осмисляте, че вашият говорен диалект е далеч по-дразнещ за околните, селяндури.
  Рак - Като истински хипохондрик,който е убеден, че е на няколко минути от смъртта, си написвате завещанието и се надявате като умрете да ви намерят на време, преди да сте се вмирисали.

  Лъв - Използвате останалата ви блажна боя от ремонта, за да си боядисате косата и повече никога да не мислите за този козметичен дефект.

  Дева - Тревожите се, че следващите почивни дни са чак декември и може би е най-добре да напуснете работа веднага, за да си починете.

  Везни - Чудите се какъв би бил животът ви, ако бяхте чернокожи, но в крайна сметка фактът, че сте родени в Исперих, ви носи почти същите негативи.

  Скорпион - Усещате, че сте независими, след като вече пускате сами пералня, а не се обаждате на майка си за инструкции.
  Стрелец - Разкривате сексуалната си ориентация по оригинален начин, отивайки на моминското, вместо на ергенското парти на ваши приятели.

  Козирог - Обещавате си, че до края на седмицата най-накрая ще пуснете прахосмукачка вкъщи и ще спрете да споделяте един дом с хлебарки и други чудовища.

  Водолей - Включвате се в гроздобера с единствената надежда, че някой пивовар ще се смили над вас и ще ви възнагради за усилията с няколко литра вино или ракия, от които не се ослепява.

  Риби - Явявате се на конкурс за красота, за да докажете, че човек колкото и да е грозен, когато е смел, може да направи всякаква нелепост.

Кой промени времето, бе?

Избери отговор!
Край