Седмичен не!хороскоп: 05.10 - 11.10

Oct 5, 2020     beasta     3530
Овен - Запознавате се със симпатично и интелигентно момиче в тиндър, като единственият ѝ недостатък е, че зад профила се крие мъж.

  Телец - Репетирате как се пее американският химн, за да може да смените Тръмп, ако на САЩ им се наложи да изберат друг весело-нелеп човек за президент. 

  Близнаци - Изяждате един хубав бой, но с право, след като изказвате мнение, че бихте предпочели Пепси пред Кока-Кола.
  Рак - Чудите се дали ще се издигнете в обществото, ако кръстите детето си със свръх нелепо име, както правят известните. 

  Лъв - Обмисляте дали да не гладувате цяла седмица, при което няма да ви се налага нито да готвите, нито да чистите, нито да ходите по голяма нужда.

  Дева - Обещават ви, че ще ви заведат на Фрийк шоу, но дори и не подозирате, че това ще бъде на Лъвов мост пред Билата, където можете да видите висчко, което може да предложи флората и фауната.

  Везни - Чувствате се едновременно стари и объркани, защото помните, че Дони беше известно време с Момчил, преди да бъде с Нети.

  Скорпион - Обещавате, че ако карантират класа на детето ви, по-скоро ще го пратите на село да пасе козите, отколкото да продължите мъчението с онлайн уроците.
  Стрелец - Четете как да разпознаете и как да се справите с по-глупавите си колеги в офиса, но осъзнавате, че всъщност статията описва хора като вас.

  Козирог - Опитвате да блеснете с хумор и познания по геополитика, като коментирате във фейсбук, че Армения и Азербайджан си Нагорни Карабаха майката.

  Водолей - Не си слагате флеш на ушите, само защото ще се бъркате в коя дупка да си сложите слушалките от телефона.  


Риби - Цяла седмица ще сънувате неизживяни моменти, но не от приключенски характер, а от пропуснати кулинарни удоволствия в сладкарници.

Каква зодия е октомври?

Избери отговор!
Край