Седмичен не!хороскоп: 21.02 - 27.02

Feb 21, 2022     beasta     3177
Овен - Твърдо сте решени да си купите мартеници, но едва в края на другата седмица, за да може поне малко да паднат цените.

  Телец - И вие като Кирил Петков, изрязвате нежелани хора от ваши общи снимки, като започвате с тези с жена ви, защото отблъсква потенциални забежки. 

  Близнаци - Избягвате да си чистите ушите, защото сте чули, че прекалено често не е хубаво, но осъзнавате, че за последно сте ги чистили преди 7 години.
  Рак - Чудите се с какво да се захванете, за да ви е на сърцето, но гледайки ви отстрани, човек би предположил, че е най-добре да навлезете в селското стопанство.

  Лъв - Толкова ви допада да е топло навън, че се чудите как да ускорите малко глобалното затопляне, че аман от студени дни.

  Дева - Харесвате онлайн срещите, защото докато някой говори глупости, вие спокойно можете да си скролвате фейсбук. което иначе не би било удобно, ако е на живо.

  Везни - Купувате си кокосов орех, но докато се мъчите да го отворите, си задавате въпроси относно смисъла на живота и защо нямате по-голям чук вкъщи.

  Скорпион - Отваряте стара консерва с русенско варено, което всъщност се оказва началото на нещо много по-страшно от война между Русия и Украйна.
  Стрелец - Изчислявате, че ако всеки месец заделяте процент от заплатата си, след около 360 години ще можете да си позволите имот в центъра на София. 

  Козирог - Не се притеснявате, че Кралица Елизабет е с Ковид, защото на всички е известно, че тя ще ни надживее всички.

  Водолей - Опитвате се да пускате класическа музика на децата, въпреки че вие сте отгледани с Радо Шишарката и Кондьо.


Риби - Ще ви се да напуснете работа и да се заселите на село и ще се изненадате, че и на колегите ви точно така им се иска да направите.

Въпрос от дете: Колко харесвате детската градина?

Избери отговор!
Край