Седмичен не!хороскоп: 23.08 - 29.08

Aug 23, 2021     beasta     4539
Овен - Пишете на Кирил Петков  дали може да ви прехвърли без пари канадското гражданство на вас, пък той да се оправя с неразборията тук, както може.

  Телец - Започвате да си чистите апартамента с маниера на Столична община - точно преди дъжд, лисвате един леген вода в коридора и си тръгвате. 

  Близнаци - Отсега започвате да си буукмарквате видеа с уроци по готвене, дърворезба, грънчарство и чужди езици, за да сте по-подготвени при следващия локдаун, а не като предишния, който прекарахте в ядене и лежане.
  Рак - Започвате да си правите сутрешна гаргара с ябълков оцет, резултатът от който е, че 24/7 миришете на салата, имате най-чистите черва на света, но пък нон-стоп ви се пие ракия.

  Лъв - Не знаете дали това е хубаво, но според вас жена ви на външен вид много прилича на член на Талибаните.

  Дева - Вече сте на възраст, в която повече ще се радвате, ако ви подарят чушкопек, отколкото романтична вечеря за двама.

  Везни - Не се записвате за участие в Стани Богат, защото ако ви изберат и се наложи да ползвате жокер “помощ от приятел”, всички ще разберат, че сте асоциални и нямате приятели. 

  Скорпион - Изненадани сте, че сме последни по ваксинация, все пак в представите ви живеем на страхотно място, където всички са високоинтелигентни и разумни.
  Стрелец - Въобще не се страхувате от Ковид и неговите последици, но мисълта, че могат да затворят детските градини и да сте сами с децата, направо ви ужасява.

  Козирог - Пишете на Наталия Кобилкина дали не можете да я праснете веднъж нея, вместо да пращате жена си на някой от семинарите й за принцеси.

  Водолей - Родителите ви се надяват един ден да се изнесете от апартамента им, както американците избягаха от Афганистан - двайсет години са минали вече, остава само да дадете много пари, за да се нагъчкате някъде с надежда за по-добър живот, която най-вероятно ще е напразна.


Риби - Оставяте децата на баба им и дядо им и излизате, уж за да свършите нещо за половин час, но се връщате чак след 18 години с много истории за разказване и един весело прекаран живот.

Какъв е минимумът, който искате да постигнете тази седмица?

Избери отговор!
Край