Седмичен не!хороскоп: 07.03 - 13.03

Mar 7, 2022     beasta     3106
Овен - Малко злорадствате, че фондовите борси търпят загуби, защото преди време инвестирахте няколко торби с пари в панелен апартамент в краен квартал и не мислите, че нещо може да ви събори.

  Телец - Усещате натиск от случайни хора във фейсбук, защото мина седмица и нещо от началото на войната, а вие все още си седите със старата профилна снимка, без да сте сложили никакъв флаг отгоре.

  Близнаци - Посрещате Деня на жената по възможно най-подходящият начин - с проучване дали лазерната епилация на подмишници е достатъчно дълготрайна, че да ви изкара до края на годината.
  Рак - Цялата седмица ще имате харизмата на възпален хемороид.

  Лъв - Пускате си отпуск на 8-ми март, с което доказвате, че живеем в еманципиран свят и вие ще се грижите за къщата, докато жена ви е навън с приятелки (уж).

  Дева - Толкова ви дразни това, че навън пак има сняг, че сте донякъде окей да се използват ядрени оръжия и да се стопи всичко навън, наред със снега.

  Везни - Отсега започвате да си набелязвате неща, които ще следите до Черния петък през ноември, за да сте сигурни, че не са ви минали с 2-3 лева.

  Скорпион - Давате си сметка, че 36-37 е супер за телесна температура, но не и за номер обувки, когато сте мъж.
  Стрелец - Пишете на Илън Мъск да ви даде да ползвате от сателитния му интернет, но ако може да е без да плащате, защото така сте свикнали.

  Козирог - Вдъхновени от всичките санкции, които се налагат по света, решавате и вие да наложите такива на колегите си - без досадни въпроси преди 11:00 часа и без срещи, които могат да бъдат 2-3 реда чат. 

  Водолей - Явявате се на България търси талант с невероятната ви способност да казвате азбуката, докато се оригвате.


Риби - Не вярвате на конспирации, но въпреки това си слагате по няколко капки йод в салатата, защото вече сте карали един Чернобил.

Кое ще свърши първо - тази седмица или светът?

Избери отговор!
Край