Седмичен не!хороскоп: 03.03-09.03

Mar 3, 2014     zhelyo     6367
В духа на Освобождението, освободете света от пошлото и излишното, хвърляйки се през терасата. Мерси.


Овен – Погледнете си ръцете и си отговорете сериозно на въпроса дали не смятате, че това са ръце, създадени за подобряване на световния рекорд по белена на картофи.


Телец – Предизвиквате суматоха в супермаркета, блъскайки количката си с продукти във витрината с размразена скумрия, едва различават кое е рибата и кое сте вие.
Близнаци – Записвате се да учите английски с надеждата, че като пишете на латиница и не знаете български, поне западният език ще овладеете, bik misteik.


Рак – Истината е, че новият ви парфюм мирише на разложена целина, но пак е в пъти по-добре от телесния ви мирис.


Лъв – Предстои ви мечтаната екскурзия - посещение на голям град с отбиване в МакДоналдса там.


Дева – Президентът ще ви награди с орден “Млада бабуна” заради формата на тялото ви, която забавлява цялата нация години наред.


Везни - Ще засвидетелствате любовта си към Русия със сътворяването на половин килограм салата със същата националност, картофите ще са червени, за да не напомнят за Украйна.
Скорпион – Разсмивате се неудържимо, докато вдигате на лежанката във фитнеса, повече не ви се налага да ходите на фитнес, или поне не с тази физиономия.


Стрелец - Полицията ще ви арестува по подозрение за отдавна неизрязвани нокти на краката.


Козирог - Ще ви се подиграват, че приличате на Хари Потър, решението е да размахате дървената си пръчка и да разкриете, че всъщност сте овчар.


Водолей - Сметката за тока ще ви накара да припаднете, ще ви свестяват с ритници, така е като няма електричество за дефибрилатор.


Риби - Очаква ви романтика - ще въртите педалите на водно колело, движещо се по Перловската река в посока Околовръстното.
Родените през тази седмицa притежават интелектуалното ниво на охлюв, без черупка.

beasta

Коя зодия би спечелила състезание по кану-каяк?

Избери отговор!
Край