Седмичен не!хороскоп: 07.12 - 13.12

Dec 7, 2020     beasta     3513
Овен - Все още се чудите дали да не кажете на децата, че Дядо Коледа е с коронавирус и може тази година да не дойде, та въобще да не си правят труда да пишат писма.

Телец - Тайно се надявате Цар Киро да се ожени за Кралица Елизабет II и да направят такива алкохоли, че Брекзит да се отмени, Югославия да се възстанови, а СССР да замени изцяло ЕС.

Близнаци - Започвате отсега с равносметката за изминалата година, защото имате толкова много неща, за които трябва да помислите и да се обвинявате.  Рак -  Теглите си едновременно и The Queen's Gambit и The Undoing, в опит да излъжете себе си, че ще имате достатъчно филми по празниците, за да не ви се налага да си говорите с роднините.
Лъв - Купувате се ужасно скъпо уиски, за което се налага да си измислите дали ви харесва, защото леката ви настинка май е китайски вирус и не може да усетите ни вкус, ни мирис. Дева - Ще ви се и на вас да се внедрите в Европарламента, след като такива пословични оргии се разиграват там, а вашият сексуален живот е сведен до нивото на стриктна монахиня.

Везни - Пишете гневен мейл на Бил Гейтс, в който го информирате, че вие сте обикновен човек от село и искате при масовото чипиране, вас да ви прескочи, защото си имате достатъчно грижи на главата и нямате време за нови технологии.

Скорпион - Отбелязвате 8-ми декември както всяка година - сами с домашната ракия на дядо ви, малко руска салата и никаква перспектива за нещо по-така.

Стрелец - Обяснявате на жена си, че уикенда ще ви трябва апартаментът и ако може да се измести някъде, защото сте си поръчали Мата Хари от интернет и ви трябва терен за действие.

Козирог - Възмущавате се от това, че Jumbo работи и е пълна лудница с хора, но признавате, че пак бихте си купили коледната украса оттам, ако текущата случайно пламне.
Водолей - Не ви се дават пари за пречиствател за въздух, затова си правите такъв с подръчни материали като цедка, вентилатор, тензух и стари боксерки. 

Риби - Вдигате скандал в кварталния магазин след като установявате, че са правили разместване и пренареждане по такъв начин, че не можете да откриете веднага къде стои бакпулвера.

Къде ще сте за студентския празник?

Избери отговор!
Край