Седмичен не!хороскоп: 01.03 - 08.03

Mar 2, 2020     beasta     4211
Овен - Заради недостиг си правите медицинска маска с подръчни материали - във вашия случай бинт, стари бикини и двойно лепещо.

  Телец - Надявате се, че във всички обекти на Лафка ще се настанят закусвални със закуски от соца, като банички, кифли и тутманици.

  Близнаци - Посрещате 3-ти март, пиейки ракия по бял потник и боксерки, което донякъде оправдава липсата на българско знаме, което да виси от терасата.
  Рак - Половинката ви няма да е особено щастлива, че единственият подарък, който ще й донесете от командировката, е полово предавана инфекция.

  Лъв - Възползвате се от масовата паника около вирусите и си спретвате екскурзия до Италия за без пари.

  Дева - Правите си канал в ютуб, където засягате важни теми, касаещи почти всички, като това защо всичкото гащи в мола вече са скини и се заклещвате в тях.

  Везни - Изненадват ви с нетрадиционна азиатска вечеря - паниран коронавирус със зеленчуци.

  Скорпион - За 8-ми март подарявате на жена си нов тиган, но не чугунен, за да не умрете, ако ви удари с него.
  Стрелец - Опитвате се да скаватавате от работа като прекарвате все повече време в тоалетната, където има интернет, седнали сте и няма досадници, които да ви искат неща.

  Козирог - Планирате да минете цяла седмица на бебешки пюрета с цел здравословно хранене, но предвид цената на бурканчетата, не сте сигурни дали ще можете да си го позволите.

  Водолей - Перете си всичкия наличен кеш в пералнята, за да избегнете опасността от заразяване с вируси.


Риби - По емпиричен път стигате до гениалната мисъл, че животът е това, което ни се случва между запеците и разстройствата.

Как отбелязвате 3 март?

Избери отговор!
Край