Седмичен не!хороскоп: 02.09 - 08.09

Sep 2, 2019     beasta     3400
Овен - Намигвате заговорнически на всички, които също като вас, не могат да се отърват от миризмата на печени чушки. 

  Телец - Питате властите дали ако и вие си остъклите незаконно балкона, ще ви пратят и вас на дълга почивка във Валенсия.

  Близнаци - Пресмятайки си годишните разходи за жената и колата, сте наясно, че веднага трябва да се отървете от едно от двете, но все още не знаете от кое точно. 
  Рак - Оплаквате се, че никога не ви се пада хубаво узряла диня, докато не ви светват, че не е редно да я ядете с корите и семките.

  Лъв - По случай Съединението, започвате рано сутрин голям ремонт, с който да съедините балкона с хола.

  Дева - Без да искате, приемате конска доза приспивателно и се събуждате на 2-ри октомври, без работа, опикани и леко гладни. 

  Везни - Борите стреса с домашна ракия, което ви е единствената мотивация да прекарате последните летни уикенди в събиране на паднали плодове за джибри.

  Скорпион - Увеличавате дневната си доза кафе, за да видите дали ще сте по-събудени или просто по-изходени.
  Стрелец - Посещавате сайт за продажба на имоти, но както обикновено го затваряте след първите 5 минути с възклицание “абе, тия са луди бе!”.

  Козирог - Взимате си котка, която за една седмица ви издира целите, нещо, което жена ви направи чак на 3-я месец съвместен живот.

  Водолей - Признавате, че много по-добре се чувствате в компанията на пенсионери, околкото с хора на вашата възраст, които все още имат надежда за хубаво бъдеще.


Риби - Печелите неодобрение и подигравателни погледи, след като използвате думи като йогурт, джинджър и тишърт.

Какво е Съединението?

Избери отговор!
Край