Полуфиналите на Световното (Предварително по минути™)

Dec 13, 2022     zhelyo     2895
След порядъчно нострадамстване в четвъртфиналите и абсолютно прецизно познати 2 мача можете да си заложите апартамента на следните безупречни прогнози. Ако го загубите, и без това е време да си се върнете на село, защото изкуственият интелект така или иначе ще ви замени в колцентъра догодина, а и ще вдигнат лихвите по изплащането на итонгово-гипсокартонената двуйстайка, дето по план трябваше да има гледка към Витоша, а не към шумното семейство от Димитровград от изникналия набързо блок пред вас. Наслука!


Аржентина Търнър - Кроация

Меси не сме го виждали да реве на това Световно, а е време да върне мандата неизпълнен с един хикс в редовното време. 2:2 за по-весело. Надеждите му обаче са в Стефан Янев и третия мандат, когато след поредни продължения хърватите ще се питат защо мачът тече и защо VAR-ът е цял. На дузпите обаче головете ще се броят хартиено, където не!шенгенска Аржентина ще ликува с тарикатлък.
Франция - Мароко

Жиру и Ембапе вкарват повече от баща ви едно време на полякините и рускините в Албена, преди майка ви да го опитоми. Ще влезе ли Мароко в ролята на майка ви в тази все по-абсурдна аналогия ще си прецените сами спрямо нивата на възпитание в семейни християнски ценности, на които сте били подложени. Факт е, че французите ще се издънят, защото очевидно мароканците знаят всички задни тясни улички на европейчани и просто нямаме тайни за тях. 0:0 в редовното време и ще гледаме с Мароко отворени очи, след като шефчето от дюнерите в махалата вкара в 117-ата минута.

Ше познаем ли нещо?

Избери отговор!
Край