ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

Apr 11, 2018     zhelyo     6777
Ето, че мач. Двата отбора преживяха клет уикенд и ще се опитат да спасяват сезона с Купата на България. Демек ще се натискат да не получат гол.

'Начало - Феновете и на двата тима се раздават с хореографии и скандирания, но в дъното на съзнанията си знаят, че от това дерби в рамките на месец ще им се доповръща.

'9 - Делио Роси продължава да се преструва на знаещ италиански спец, радвайки се, че тайната му е разкрита само в маргинален сайт, четен от прекалено интелигентни хора, за да имат значение в България.
'16 - За ЦСКА в атака вместо Каранга е Бодуров, публиката го окуражава, скандирайки "Бодур за Левски".

'24 - Прохазка излиза очи в очи с Черниаускас, двамата се виждат и се чувстват все едно са застанали пред огледало. Гол няма, но двамата се чудят дали са еднакви и на голо.

'37 - Мощен снаряд на Тиаго Родригес е засечен от противоракетният щит на НАТО, който взривява топката, Русия пуска новичок, Ким Чен Ун атомна бомба, а агитката на Асад се самозадушава с факли и димки.

Почивка. Мачът е по-беззъб от ответник в Съдебен спор по "дело" за неподелено родопско одеало и 300 грама медицински спирт. Телезрителите се събуждат заради пословично по-шумното ниво на звук, когато дойдат рекламите.

'49 - Сектор Б този път не провокира към бой Кюстендилеца, а някой по-редови запалянко на "червените", седнал в Сектор А с внука си.
'57 - Червени картони за Яблонски и Чорбаджийски заради това, че Светослав Дяков се е оплакал, че са по-високи от него.

'65 - Десподов стреля за юбилеен 11-и път неточно към вратата, тъй като някой му е казал, че в отсъствието на Каранга той трябва да вкара всички голове.

'73 - 0:1! Ривалдиньо вкарва гол като Кристиано Роналдо срещу Ювентус! Майтап, бе, той е дебел и може да играе само последните 15 минути. Сержо Буш вкарва след някаква неразбория след корнер.

'80 - Хоумър Ейолофсимпсон бива замерян с розови понички от исландофоби и расисти.

'88 - Делио Роси е в стрес, знае само оправдания и признания на слабост, но не е научил нито една реплика дори за добър турнирен резултат, камо ли победа.
Край. Левски възкръсва и е ред отново на привържениците на Роси във Фейсбук да го обявят за минимум Джовани Трапатони.

Кой ще се класира от тази полуфинална среща?

Избери отговор!
Край