Четвъртфиналите на Световното (Предварително по минути™)

Dec 9, 2022     zhelyo     4462
След като проспахме осминафиналието и за щастие открихме, че скучни отбори като Полша, САЩ, Австралия и Испания са дали фира, може да отворим половин очичка и да надзърнем към четвъртфиналността. Ето накратко какво ще се случи със сигурността на хартиено-бюлетинения вот:


Хърватско - Бразилия

Хърватите имаха късмет срещу Япония и не изглеждат толкова палави, колкото бяха на миналото Световно, но може би ще бъдат подценени от Жуниор До Насименто Калвеш Де Соса Рибейро Санта Мария Гонсалвеш Чикиньо дос Калвадос. Да, сигурно няма точно такъв играч, но бразилците са вирнали нос от симпатиите в ефира на БНТ към тях и нищо чудно да подценят противника, след като видят как Брозович пуши и пие. Но и търчи. 0:0 в редовното време и след дузпите повече няма да гледаме танца на гълъба.
Нидерландия - Аржентина

Холандците нямаха труден противник досега и въпреки това не успяха да дръннат Еквадора Габе. Аржентинците пък уж фаворити, но се изложиха срещу Саудитска Арбия и се изпотиха с Австралия, чиито състави общо струват колкото аржентинските футболисти. На Лудогорец. Той е един. Казва се Тисера, което е разкошно име за всеки българин, подемащ цветуща закана. Мачът ще бъде нервен, с доста картони и ще завърши 2:2 в редовното време. В нередовното време Меси или ще стане герой за своите, или това ще направи Коди Гакпо за неговите свои.


Мароко - Португалия

От всичките отбори Мароко се очертава като т.нар. "приятна изненада" на първенството. Неприятна, ако сте в Западна Европа и палава мароканска общност реши да се радва по-деструктивно, но няма какво друго да се очаква от представители на държава, кръстена на жаргонна дума за котарак. Или пенис. Произнесена от човек от Югозападна България. Португалците обаче ги бòли мароко за това кой е приятна или неприятна изненада и демонстрират доста силна форма, заради което ще продължат напред с 2:1 с гол в 98 минута. Дали ще е в продължението на редовното време или в продълженията при хикс, няма да ви кажем, за да си имате тръпка.


Англия - Франция
Като няма Германия, и Англия - Франция е Англия - Германия. Зрелищното 4:4, което всички си пожелаваме, ошарено с картони, дузпи и нахлул на терена гол консервативен арабин, проповядващ с надписи по себе си задължителни бурки, победа за Русия и мъжете да носят рокли само по религиозни причини, а не поради полови щения. Но за жалост ще получим победа с 1:0 за Франция и отменен гол заради четиримилиметрова засада на задника на Рахим Стърлинг.

Можете ли танца на гълъба?

Избери отговор!
Край