Полуфиналите на Евро 2024 (Предварително по минути™)

Jul 9, 2024     zhelyo     1288
Тази година ще имаме полуфинали, догодина - цели. Първенството е по-тъпо от най-новата популистка партия в Партийния дом и нормалните хора нямаме търпение да почне Олимпиадата, за да гледаме как миниатюрни китайци скачат от високо във вода, без да цамбуркат с много пръски. Ето все пак за жалните жадни за футбол клетници нещичнко, така че да не се побъркат:

09.07 22:00 Испания - Франция 0:0 (0:1 след дузпи за Франция)

Мачовете на тези два отбора са били толкова вълнуващи, колкото човек да гледа как съхне чироз. Испанците са една идея по-жизнени, а най-вълнуващото за Франция е кой е този маскираният, дето играе отпред за тях. Дали е Зоро, дали е Супермен или е маскираният Ембапевец, дано да научим. Но и да не разберем, няма да тъжим. Даже и дузпите ще са ялови. Поредният мач, в който ще се разочароваме, че сме стоели до късно и после цял ден ще сме на кестерме.
10.07 22:00 Нидерландия - Англия 1:1 (3:4)

Гарет Саутгейт щял да стане сър преди Евгени Минчев, много хубава смешка обикаля интернет. Но Евгени Минчев никога няма да започне мач без ляв бек. Въпреки това на Южнапорта му връзва и всички разбирачи предричат катастрофа. А Англия е по-добре, когато очакваме да се срине, а когато е фаворит, губи и реве. Холандците също не са кой знае какво, даже се налага да пуснат Мемфис Гризлис от НБА за централен нападач и биха турците на четвъртфинала, само защото Пеевски и Доган са в обтегнати отношения. Очаква ни скучен финал, добре че не се класирахме на това тъпо първенство.

Какво му е на Евро 2024?

Избери отговор!
Край