Ман Юн - Ливер (Предварително по минути™)

Feb 22, 2019     zhelyo     1910
Ех, тез англичане, само дербита. Да полудява народа от драма и наприжение. Лудница. Пием валидоли и новичоци и следим:


'Начало - Дучето е в агитката на Ливърпул и ги е организирал да направят невиждана хореография, след като Арда Кърджали му е доскучала.

'8 - Пол Погба е с най-екстравагантната си прическа досега и прилича на Велислава Дърева.
'21 - 0:1! Фирминьо вкарва от засада, след като за първи път от месец се оказва на върха на атаката, а не нещо като дефанзивен халф, приел ролята си на фалшива деветка дълбоко в собствената си половина.

'34 - 2:0! Чевръстият египтянин вкарва гол, след като получава от ония странните хокейни дузпи, дето ги имаше в MLS през 90-те, в които имаш 5 секунди да вкараш гол, тръгвайки от 30 метра от вратата да мешаш вратаря.

'43 - Червен картон! За Люк Шола Амеоби. Бил спънал някакъв чевръст египтянин и да не стане скандал, че политкоректност.

Почивка. Домакинските фенове нехаят, че съдията ги е порязал дълбоко, защото си нямат Сашо Диков да им отвори очите.

'56 - Лукаку си дояжда и влиза в игра.
'68 - Лукаку огладнява и излиза от игра, за да иде до дюнерите на Плиска.

'77 - 0:3! Съдьо Мане вкарва трети гол, за да се замислите дали пък не е по-хитро да го имате него, вместо да дондуркате Азар във фентъзито.

'85 - Юрген Клоп приключва неистовата си радост и си прибира пениса обратно в гащите. Всички официални лица му правят евала, защото бил просто ексцентричен и интересен, а в никакъв случай неврастеник.

Край. Както и да завършеше тоя мач, юнайтедските фенове щяха да имат повод за радост. Сега - че Ливърпул няма да остави Сити на мира.

Какво става с топ-формата на Юнайтед?

Избери отговор!
Край