Ливарпул - Манчестар Сити (Предварително по минути™)

Oct 5, 2018     zhelyo     4640
Дерби на връхта на Англия. Може би един от тези два тима след няколко месеца ще шампионства. Голяма тръпка, драма и све.

Начало. Гуардиола и Клоп звънкат на Ел Маестро да го питат за евентуални суперхитри хипстърски неща, които философски да кажат при евентуален провал, за да им е спокойно.

'11 - Оскар Робертсан центрира към Фирминьо, той стреля с глава опасно, но Едерсон парира. Толкова футболен мач е, че не остана място за смешка.
'24 - Кевин Да Бройне и Стърлинг организират многоходова комбинация, чешки улички, софийски булеварди, но Ван Дайк се намесва с хирургично влизане.

'32 - Ум да ти зайде! Садио Мане удря гредата и е на милиметри от гола!

'40 - 1:0! Мохамед Салах припомня, че е един от най-опасните футболисти в Европа и то не заради вида си на ентусиаст, готов да зареже работата си в кол-център, за да иде в Сирия да се присъедини към ИДИЛ.

Почивка. Много напрегнати в търсене на скучното и суперсериозното в студиото на Диема хората, на които все и не разбираме имената, са в потрес дали за около 6-те минути между рекламите ще разкажат пълните си литературно-интерпретативни съчинения.

'52 - Червен картон! Кайл Уокър получава втори жълт картон, след като очевидно е получил преди някакво време първи жълт картон, а съдията няма да го чака за трети.
'65 - Омуниго Темиле. И той душа носи.

'76 - 1:1! Давид Силва разцъква пасове с духове, припомня ни доброто старо жик-так, изразяващо висока футболна техника и извежда брат си Бернардо Силва от Португалия, който обшива гола.

'82 -  Хората на Анфийлд си тръгват по-рано, за да избегнат бутаници, докато чакат 204 на Орлов мост.

Край. Връщаме се в Диемата, където ни чака супер разчупен и свеж анализ. Не.

Кой ще стане шампион?

Избери отговор!
Край