Ливърпул - Арсенал (Предварително по минути™)

Aug 25, 2017     zhelyo     7030
Англия се готви за дерби в неделя от най-средно ниво. Два от отборите, запазили сравнително човешкия облик на мултимилионния футбол и отказали да се станат мултимилиардни машини за пари, ще се изправят в пряк сблъсък за място в топ 20 на Премиеркораб. Ето какво още:

'Начало - Арсен Венгер е усетил лекото захлаждане тая седмица, но още не са дошли шубите, затова се завива с Юрган Клоп.

'8 - Барселона дава 300 милиона за Кольотиньо и Алекси Санчев, като идеята е победителят в тоя мач да прибере парите или ако е равен, да вземат по стойпедесе милиона.
'19 - 0:1! Лаказет, известен още като Тирион Мапуку, пляска гол, защото Миньоле е решил да даде заявка в следващите мачове да попази малко немеца и автобус Икарус.

'24 - Садьо Мане за малко не играе, защото Мъск приземява успешно поредната си космическа ракета на челото му.

'32 - Юрген Клоп наставлява Мохамед Салах да се радикализира, евакуират стадиона.

'40 - След като става ясно, че Клоп е искал чисто футболно повече агресия, някои от зрителите се връщат и мачът продължава.

Почивка. Диема са поканили за коментар фен, подкрепящ и двата отбора, който на няколко пъти казва "ние", обърква се кои са точно "ние", счупва се нещо в него и се прострелва в коляното.
'50 - 0:2! Рамзи вкарва гол. Никой не се вълнува от това, а от въпроса кой ли ще умре. Всички се надяват това да е Санса Старк.

'59 - Абе, какво стана с Милан Коприваров? 

'65 - Стъридж влиза в игра, като изрично му се забранява да танцува при евентуален гол, че вече всеки се контузва при разните му там радости.

'73 - Стойчо Стоилов хвали Лудогорец, че в тоя мач поне не се хванали съдията. Разбира се, това е казано по-много по-неграмотен начин.

'81 - Дузпа! Фирмино е съборен от Калашниковац с къс откос от мускули.
'82 - 1:2! Милнър е хирург, нищо че Чех е 9 метра дълъг.

'89 - 2:2! Салах стреля, но понеже е на zhelyo във фентъзито, вписват автогол на Джака, който също муй на фентъзито.

Край. Венгер съблича Юрган Клоп и дзиндзирикайки се прибира в тунела.

За кого сте?

Избери отговор!
Край