ПСЖ - Байерн (Предварително по минути™)

Sep 27, 2017     zhelyo     4890
Не!Засада присъства за сетен път на страниците на Прас-Прес с поредно прецизно пророчество на тема какво ще се случи в предстоящ мач. Специално за вас предсказваме в детайли един скъп двубой от група Б на Шампионската лига, сблъскващ Пари Сен Жермен и Байерн от град Мюнхен, Германия.

'Начало - Звездите на ПСЖ Неймар и Кавани излизат завързани един за друг за краката, за да не спорят кой да бие дузпа и фаул.

'10 - Териториален превес на Байерн насред Париж показва, че французите са традиционно гостоприемни към германците.
'19 - 0:1! Айрян Робен забърква атака с Тараторо Видал, която ескалира до гол, но не откриваме играч, чието име да бъде копър, чесън или орехи, за да е голмайстор, така че хайде да го запишем на Мюлер.

'27 - Зрителите в България осъзнават, че по крилата си ПСЖ има Неймар и Мбапе - двама играчи на стойност, с която човек може да си купи цяла Северна България (без руските имоти).

'38 - 0:2! Съдията си измисля и зачита гол. Защото всъщност е робот на УЕФА с изкуствен интелект, който е хакнат от руснаци, които ги е яд, че са слаби на футбол.

Почивка. Неймар и Кавани разменят вързаните крака от десен за ляв на ляв за десен, евентуално да изненадат противника през второто полувреме.

'48 - ПСЖ се опитват да купят Байерн (Мюнхен) с оферта за 3 милиарда евро, но германците не приемат и мачът все пак продължава.
'56 - Дузпа за ПСЖ! Жером Боатенг спъва Дани Алвеш, известен още като бразилския Данчо Тъча в наказателното поле на ПСЖ, но явно кибер-съдията е доста бъгав.

'57 - 1:2! Кавани и Неймар преодоляват с лекота вратаря Нойер, замахвайки с приврзаните си крака в различни посоки, топката преминава квантова трансофрмация и се озовава зад непомръдналия вратар на германците.

'66 - Двата тима си наемат американски адвокат-лобист, който да защитава мача от по-нататъшни съдийски решения.

'77 - Футболът се оказва извънредно динамичен, когато футболистите не спират играта, колкото и да надува свирката роботът-рефер.

'84 - Темпото спада, след като всички са се понаритали едно хубаво в глезените, а топката е спукана. 
Край. Целият футболен свят признава мача за опорочен, но България ликува, че няколко милиарда евро са се наритали селската на терена и мачът е кулминирал в такова истинско зрелище.

Колко богато не е прекалено богато за един отбор?

Избери отговор!
Край