Първи избори за 2023 (Предварително по минути™)

Mar 31, 2023     zhelyo     3553
Традиционното авансово протичане на изборния ден отново идва до вас с ничие съдействие, защото сте хитри и не цъкате на банерите, които тъй грижливо Google e подбрал за вас, следейки фетишите ви. То па си е ваша работа.

Ето как ще протече гласоподаването и гласообработката, така че спокойно да си изтрезнеете и идете за гъби, понеже сте прекалено умни, за да им гласувате.

00:00 - ТОКИО - Изборният ден започва усърдно при българската диаспора в Япония, тъй като всички са се съгласили да гласуват чрез дронове, представляващи самолетчета оригами от сгънати бюлетини и никой не се разкарва.
07:00 - СТРАНАТА - Изборният ден не започва, симпатизанти на БСП са блокирали всички секции в страната с настояване да се правят тестове за хомосексуалитет на влизане, тъй като заявяват, че няма да допуснат джендъри в училищата. 

07:02 - ПАК СЪЩАТА СТРАНА - Симпатизантите на БСП са отстранени от входовете на училищата, тъй като се оказва, че са останали шестима.

07:15 - ТЕЛЕВИЗОРА - Румен Радев по пижама, неспал и паникьосан призовава гражданите да не гласуват, за да не протакат политическото разделение в страната и обяви всички, които ще гласоподадат за анархолюбци. Той ще обясни, че с гласуване България е доведена до това дередже и трябва да си стане президентска република.

07:36 - АСЕНОВГРАД - Първи сигнал за нарушения на изборния процес е постъпил в асеновградската РИК. Избирател е тръгнал да яде бележката от машината и са му се скарали как така ще я яде без хляб, той е тръгнал да държи реч за вредата от глутена и е последвало спречкване.

08:03 - ЦИК - Централната избирателна комисия вече шест пъти прекъсва изборния процес и евакуира секциите заради сигнали за бомба, оказали се сензационни заглавия в долнопробни медии онлайн.
08:42 - СОФИЯ - Корнелия Нинова пристига в изборната си секция, яхнала Кондьо на конче. Влиза, пуска, излиза, анатемосва джендърите, развява руския флаг и обявява, че отива с Нощните вълци на рокерска обиколка в страните, в които могат да ходят - България, Дагестан и Беларус.

09:13 - ВАРНА - Костадин Костадинов гласува за защита на българския лев, българския суверенитет и победа на Путин във войната му с нацизма, след което сяда на брънч с омлет от украински яйца, за да си направи списък за какво да похарчи еврото от Патреон в Лидл.

09:47 - СОФИЯ - Асен Василев отказва да коментира дали при евентуална победа на ПП-ДБ в изборите ще предложат имунитет на Бойко Борисов в замяна на подкрепа за правителство, което да помогне на България да приеме еврото, да потвърди евроатлантичността си и да демонтира МОЧА. Но завършва отговора си с много очарователно смигване.

10:20 - БРЮКСЕЛ - Българи, които искат да гласуват за европейско развитие на България, се сбиват с Българи, които искат да я предпазят от гниещия запад. Накрая наранените получават добри медицински грижи, а арестуваните - човешки условия в ареста, преди да се върнат към щедрите социални помощи и добре платените си работи в сивия сектор в понеделник,

10:45 - БАНКЯ - Бойко Борисов пристига с танк Ейбрамс в двора на училището, в което гласува. Заявява, че след като гласоподаде, ще откара лично танка на Украйна, за да покаже на Румен Радев що е смелост и евроатлантическа отговорност. Също така ще пита дали Киро е пратил поне един кето козунак на Зеленски.
11:16 - ТИК ТОК - Мая Манолова изригва с поантата на кампанията на Левицата!, като си качва видео с Чиченица! и обещание България да прати оръжия на Русия.

11:26 - КАЗАНЛЪК - Няколко местни фамилии обявяват примирие и отиват с винкели и метални пръти да се бият срещу машините за гласуване, тъй като е плъзнал слух, че те са дошли да им вземат децата в Норвегия. Машините побеждават, защото не е умно да биеш с желязо по нещо, включено към републиканската електропреносна мрежа.

11:40 - ОДРИН - Мустафа Карадая гласува в чужбина, за да съчетае гласоподаването и купуването на изгодни прах за пране и омекотител. 

12:23 - ЦИК - Изборната актиност към 12 часа била толкова ниска, че от Централната избирателна комисия обявяват, че са сърдити и заплашват, че ще си изтрият фейсбука и дори ще прекратят гласуването.

13:15 - СОФИЯ - Слави Трифонов се включва по Месинджър да наставлява Тошко Йорданов как да гласувва от негово име. Зад лидера на ИТН са партийните сценаристи, които пеят Мамбо №Парапет. Нищо не се вижда, защото всичко върви зад гигантски подпис.
14:13 - СЛИВЕН - Колебание дали е засечено нарушение, тъй като в изборна секция са намерени попълнени бюлетини за Местните и Извънредните парламентарни избори през октомври.

14:51 - ПАЗАРДЖИК - Пазарджишката полиция използва обучени пчели да подушват кой гласува по съвест и кой е продал гласа си. Мъж е задържан, след като се е опитал да подкупи пчела с 10 лева да не го издава.

15:37 - ВАРНА - Гражданка настоява, че изборите са машинни и бюлетинни, заради което държи да ѝ се позволи да гласува и по двата начина. Секционната комисия отказва и приема, че е гласуала сполучливо с хартия. Гражданката заплашва, че ще даде всички на съд в Хага за престъпления срещу демокрацията, на което представителите на СИК отговарят, че ще ѝ наложат Магнитски санкции, като ѝ задържат личната карта и изтеглят на нейно име бързи кредити, заради които да я запорират, като толкова много знае.

16:04 - ЦИК - Изборната активност става отрицателна, след като е получен сигнал за промоция на краставици в голям хипермаркет и народът е избрал зарзават.

16:25 - ШИРОКА ЛЪКА - Гласуването в Широка лъка минава без никакви проблеми и смущения. ЦИК се включва по всички медии и назидателно пита "Щом в Широка лъка могат, що другаде не можете? Все не чули и не разбрали?"
17:28 - ПРАГА - Тик-ток инфлуенсър и шофьор на ТИР се опитва да гласува в Чехия, но установява, че машината в секцията не е захранена с български ток, а с местен. То обявява, че това е вмешателство на чужда страна в изборния процес, България е загубила суверенитета си и обявява всички в посолството за илюминати.

18:43 - БУРГАС - Член на избирателна комисия сключва граждански брак с една от изборните машини, след като любовта им е пламнала в течение на изборния ден. Той е очарован от това как тя му дава да ѝ пипа флашките пред други хора, а пък тя - че той ѝ има доверие, въпреки че е видял как стотици хора я пипат цял ден.

19:21 - ЛОНДОН - Опашка пред посолството на България за изборите повлича англичани, които решават, че най-сетне се случва единен общ протест и правителството на Великобритания пада.

20:30 - ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ - Всички са победили, но другите ще са виновни, че пак нищо няма да стане.

22:17 - АРЕНА СОФИЯ - Представителите на СИК вече пристигат. Очаква ги дълга нощ. Някои са си донесли спални чували, но по-предвидливите са с каравани, а няколко по-заможни са викнали строители, за да им построят хотелски комплекс насред залата.
04:23 - ФЛОРИДА - Арестуват Доналд Тръмп, за да отвлекат вниманието от броенето на бюлетините. Успяват.

Ще гласувате ли?

Избери отговор!
Край