Тотнъм - Борусия (Дортмунд) (Предварително по минути™)

Feb 13, 2019     zhelyo     3740
Тотнъм посреща Дортмунд на Уембли, както биха ги посрещнали от Черноморец-Бургас (София) на Васил Левски, ако Ивайло Дражев бе имал малко повече късмет и развил този клуб до европейски висини, вместо да го пратят в затвора.

'Начало - От суеверие Почетино не казва кои ще ритат до последната възможна секунда, за да не му се контузи някой.

'1 - От суеверие, че Байерн ще им купи звездите, Дортмунд са задраскали имената на екипите на своите, така че ако някой е добър, да не знаем кой е.
'15 - 1:0! Хюн Мин Сон просто не може да живее, без да вкара на Борусия. Вече има 9 гола в 11 мача срещу тях в кариерата си свежият корейко.

'23 - Засмиваме се на факта, че за Дортмунд играе Жаден Санчо. 

'38 - 1:1! Пако Алказелцер вкарва след корнерен центрир с глава, въпреки че е с една глава по-нисък от тотнъмчани.

Почивка. Тотнъм нямат кърпи в съблекалнята, щото са почнали да се местят към новия стадион и вече някои неща са пренесени.

'49 - Фенове на шпорите се редят да правят масажи на глезена на Хари Кейн, да му баят, да му леят куршуми и да се молят за скорошно оздравяване.
'66 - Сещате се за времената, когато Дортмунд бяха много зле финансово и Росицки и Ян Колер останаха в клуба, въпреки че им намалиха заплатите. Мислите си, че не е било толкова отдавна. Прочитате тук, че е било преди 14 години. Чувствате се дърти. Сори, но тази мисъл трябваше да причини тъпо на повече от един човек.

'75 - 1:2! Аксел Вицел изневиделица изчиства топка, пък тя влиза, защото Юго Лорис не може да е концентриран всичките 90 минути.

'88 - Почетино предлага на Даниел Леви да продадат или отдадат под наем още няколко човека, защото прекалено голям избор кой да пусне да обръща мача.

Край. Реваншът ще е клизмичен.

Кой ще се класирне?

Избери отговор!
Край