Англия - Русия (Предварително по минути™)

Jun 11, 2016     zhelyo     12129
Световното първенство за европейци и турци, но без Австралия, тръгна да се случва от вчера. От време на време ще ви разказваме интересните мачове в аванс, така че да се правите на дръж ми шапката пред приятелите си с такива информации.

'Химни - кралицата на Англия танцува казачок на съветския химн, докато Путин хвърля пари като салфетки по време на God save the Queen.

'Начало - Джейми Варди няма да варди на вратата за изненада на всички българи, мислещи името на футболиста за негова характеристика, действие или измислица.
'5 - До 5-тата минута коментаторите са напомнили вече за юбилеен стотен път, че Англия има 4 равни и 4 загуби в първите си мачове на Евро-тата.

'11 - Динко от Ямбол, заедно с войнския отряд БНО Шипка, стои с ативето зад Игор Акинфеев, за да подсигури сигурността на братска Русия.

'18 - 0:1! Дзюйюйюбайба вкарва след центриране от корна.

'19 - Англия очевидно иска да напусне не само ЕС, но и Европейското.

'37 - 0:2! Кокорин вкарва гол, който посвещава чрез фамилното си име на Митьо Очите.
Почиванка. Феновете на стадиона се опитват да си махнат люспите от семки от зъбите, че почна да ги сърби.

'49 - За Англия в игра влиза Барак Обама, който отново е трил сол на главата на Дейвид Камерун, че неговите футболни ахмаци ще изложат евроатлантическите ценности и ще дадат на Русия да триумфира и после цяла седмица Путин да вири нос.

'51 - 1:2! Обама пуска кемтрейлс в наказателното поле на руснаците и само Дани Розичка остава под облака и се възползва, вкарвайки гола.

'58 - Русия взима мерки и пуска нечувания супермощен междугалактически гаргълбластер, който медиите от тип брадвичка изкараха феноменално оръжие, което може да съсипе цели държави, но всъщност се оказва коктейл от 2 части водка, 1 част нефт и щипка полоний 210.

'62 - 2:2! Англичаните изравняват, след като Обама плаща на съдията чрез грант от Америка за България и арбитърът си измисля гол.
'66 - Червен картон! Гузен, съдията гони Обама, след като американският президент така и не успява да проумее, че при истинския футбол полевите играчи не може да носят топката на ръце.

'70 - Гневен, Обама пуска да се въртят само реклами до края на мача, за да покаже, че и в европейския футбол може да има нонстоп съобщения за чипс, бира и глупости.

'73 - Английската кралица, вбесена на Обама, пребива Деле Али, защото го припознава за американския президент.

'79 - Путин плаща на полуграмотни хора в Интернет да твърдят, че резултатът е 3:0 за Русия.

'86 - България яде фъстъчки пред телевизора и се радва, че не е отишла на тая галимация.
'Край. 2:2. С над 10 корни.

Ще познае ли zhelyo некой мач на тоя турнир?

Избери отговор!
Край