ЦСКА - Локомотив Пловдив (Предварителен финал по минути™)

Jul 1, 2020     zhelyo     4805
Единственото, което може да се спечели от друг, освен Лудогорец, и не е сифилис или Covid-19 в нашия футбол, е Купата на България. В тазгодишното ѝ издание сили ще премерят тимове от всички краища на страната, а именно ЦСКА и Локомотив. Да проследим.

'Начало - На стадиона има по 1000 човека на сектор. Също така по 1000 човека има на вилата на ул. Секвоя, в х-л Берлин, в ресторант Есте и в кръчма Осемте джуджета.

'13 - Жълт картон за Али Соу, че си е сложил маската на главата. От организации, застъпници за човешките права, обясняват, че това му е прическата и искат съдията да му целуне краката.
'21 - Крушарски е заредил агитката на Локо с ракети срещу градушка.

'34 - Крушчич си отваря една бира Крушовице и се чувства все едно си е на Крушаре.

'43 - 0:1! Първи с Джон Умарбаев вкарва, след като Бусато за пореден път спори със защитниците си дали да носи ръкавици и как това предпазвало другите от гол, след като и с ръкавици му вкарват. Разбират се поне в метрото да е с ръкавици.

Почивка. Карагерен си слага шапка с козирка, за да има поне един герен в София с козирка по това точно време.

'55 - Борисов праща министър Ананиев да издаде на всеки човек на и около стадиона предписание да стои на метър и петдесет във въздуха.
'67 - 1:1! Малинов вкарва, след което показва под фанелката си екипа на Влади Горанов на Лудогорец, за който е трампил фанелката на Иван Горанов отпреди това.

'76 - Иван Гешев минава да глоби полицаите на пост на стадиона, че са без маски и не спазват дистанция.

'82 - Край на мача, Борисов влиза с джипката да снима Севда за фейсбука как са дали пари за нова трева на стадиона, но някакви хора без маски го овикват и той спира всичко.

Кой ще вдигне Купата?

Избери отговор!
Край