Бойко Борисов на посещение на къщата в Барселона (По минути™)

Jul 26, 2018     zhelyo     8818
Премиерът Бойко Борисов решил да посети къщата в Барселона, за която отрече някак си да е негова.

По наша информация той е посетил имота по време на футболната среща между Левски и Вадуц миналия вторник и е изгледал драматичната победа на "сините" там. Ето какво се е случило по време на мача:

'Начало - Всичко в къщата е скъпо и чисто, което впечатлява Борисов, но понеже са му казали да се чувства като у дома си, той си потпетява едни стари маратонки, за да не ходи бос. Пуска си мач, защото Световното свърши, а Левски е време да постигне успех в Европа.
'10 - Борисов звъни на Петър Келнер да го пита дали ще продължи да вдига цените на футболните Диеми, ако придобие Нова Телевизия. Явно не остава доволен от отговора. ' 

'25 - 0:1! Гневно плюейки семки по килима от козината на 103 ангорски котки, Борисов отваря google map-са, за да търси къде е Лихтенщайн.

'30 - Премиерът звъни на Меркел да я пита дали тя гледа съпричастно, щото той бил гледал немците как се дънят в Русия.

'35 - 1:1! Сергей Буш радва премиера, който поглежда през прозореца към Камп Ноу и си мечтае този сезон любимият му клуб да стигне до мач с Барса, които щели да изпаднат в групите от Шампионската лига и пролетта да доиграят в Лига Европа.

Почивка. Борисов се сеща, че в къщата трябва да има и Мис Бикини и използва почивката между полувремената, за да я потърси.
'53 - 2:1! Кръсти се, целува червения конец на ръката и иконите по стената, до които може да стигне. В една от стаите има стенописи, но не открива стълба, за да ги цуне.

'55 - 2:2! Гневен от изравнителния гол и грубата грешк в защитата на домакините, Борисов потрошава два джипа и няколко ловни трофеи.

'74 - Дузпа за сините! Ето, дяволът не е толкова черен, ще си вземат мача и ще ударят лихтенщайнци.

'75 - Пропуск на Сергей Буш. Министър-председателят от едно време си знаеше, че не иска и дума да чуе за смотания румънски модел.

'85 - 3:2! Човек от Кабо Верде вкарва. Борисов и Африка ликуват.
'90 - Червен картон за Станислав Костов. А трябваше Спас Русев да послуша и да вземе в атака Станко Йовчев и да не бере грижа.

Край. Тая къща само негативни емоции носи. Борисов все пак си отдъхва, че е собственост на беден кипърец, както често се случва със скъпите работи в България.

Това разследваща журналистика ли е?

Избери отговор!
Край