Манчестър единия срещу Манчестър другия (Предварително по минути™)

Nov 9, 2018     zhelyo     4280
Двата топманчестъра в английското, а да си го кажем честно - и в русенското футболно царство ще ритат топка. Ето как ще им се случи:

'Начало - Мачът се играе на Градския стадион в Сити и започва с 10-минутни аплодисменти към Общината, че дава пари за спорт и има осветление на съоръжението.

'13 - Домакините почват с натиск, а човек не може да разбере на Моуриньо дали това му харесва или физиономията му просто си е на психопат човек и не бива да се тълкува.
'22 - 1:0! Габриел Жезуш вкарва и всички, дето го държаха във фентъзито, но го разкараха, че е скъп, а не играе редовно, ги е леко яд.

'30 - Моуриньо пуска Фелайни, защото той обикновено вади кестените от огъня.

'41 - Фен на Юнайтед от Асеновград, но понастоящем живущ в София, обаче не издържа и пише статус, че не може да търпи повече и оттегля подкрепата си за Моуриньо. Съкрушителен момент за "червените дяволи".

Почивка. Ръководството на Арда (Кърджали) поздравява Боби Михайлов със SMS текст, течащ по телевизора, докато в студиото на Diema Бойко Величков е нахълтал, бесен, че го карат да коментира само Верея-Септември, а не такива мачове.

'55 -  Заради гаф по уредбата на стадиона тръгва "Шепот на пари" на Бойка Дангова, но шейховете разрешават да се чуе цялата, публиката изригва.
'67 - 2:0! Рияд Марез обшива гол, с което отново да подчертае, че случайни играчи, минали на проби през Ботев (Пловдив), няма.

'73 - Фелайни не успява да поведе обрат явно, но все пак той не е Роман Прохазка.

'84 - 3:0! Серхио Агуеро вкарва, без дори да е влизал в игра. Толкова невероятен е аржентинският атакист.

Край. Заговаря се, че Моуриньо може да бъде заменен само от Ел Маестро, който в първия си сейв на Football Manager 2019, без да ползва FM Scout и рестартирания, е взел титлата с Юнайтед и ги е довел до четвъртфинал в Лига Европа.

Кой Манчестър ви е по-мил?

Избери отговор!
Край