Арсенал - Манчестър Сити (Предварително по минути™)

Mar 1, 2018     zhelyo     5338
Футболът рязко ни изненадва със солиден сблъсък в Англия. Ситите гостуват на бачо Арсен по Лондон, сякаш не им стига това от неделя.

'Начало - Мачът се играе в Овча купел, защото Венци Стефанов е казал, че на без лампи е по-секси и еротическо.

'8 - Сержо Агуеро пада за дузпа, маха с ръце, но нищо. Може би трябваше да е в игра, а не да виси в НАП по никое време да чака на опашка да си плати данъците за миналата година.
'17 - Петър Чех звъни по Диема Спорт да им каже, че може да му казват името, защото го бъркали с новия си собственик чеха Петър Келнер.

'26 - Изненадващо в тази минута не се случва каламбур с подчертано българска препратка.

'35 - Арсен Венгер подава оставка, но безработен и брадясал Сашо Диков го разубеждава: "Арсене, върни!"

'44 - Обамеянг са изстрелва като Тесла в космоса, но му вдигат засада. Коментаторите я определят като несъществуваща, но проповедник идва и вика "е тогава как съществува тая засада?"

Почивка - Кой ще отскочи за един шоколад, за да не си дишаме киселите чорапи?
'53 - Начо Монреал не може да се отърве от прииждащи български емигранти, мислещи го за град в Канада, където всичко е подредено и хубаво.

'62 - 1:0! Изненадващ гол се случва, след като Пепи Михтарян пуска в чешка уличка пас към Кайл Уокър, който си зашива автогол, защото не е умно момче - дойде ли му, стреля.

'71 - Манчестър Сити се изнервя, почва да се рита и плюнчи, пръхти и иска да изравнява по селския начин, с който потен претоварен чичо с кофти ден се опитва да се яхне на автобус.

'80 - Едерсон почва да играе на позицията на Яя Туре, преди да го изхвърлят на резервната скамейка като недояден дюнер от човек, който може да си позволи да не си дояжда дюнера и да рискува да се омаже.

'89 - Леброн Сане и Рахим Кърлинг не успяват да изострят мача в последните минути, с което нареждат приноса си в този мач за Сити наред с приноса на Йордан Тодоров и Димо Атанасов.
Край. Пепа Гуардиола се счепква с Арсен Венгер, но по скучен начин, а не като странни хуманоиди в Черешката на тортата.

Ще поднесе ли Арсенал един сюрприз днес?

Избери отговор!
Край