Североизточна Македония - Югозападна България (Предварително по минути™)

Jun 2, 2022     zhelyo     4610
Четвърта група на Лига Це от турнира на Лигавите нации ни предоставя регионалното дерби между нашите и нашите. Двубоят ще се играе на неутрален терен. В Разград.

'Химни - Родните музикални културтрегери са в еуфория, защото химните са 100% българска музика.

'Начало - Прави впечатление, че в тима на Македония има само двама от вътрешния шампионат, а в този на България - нито един от македонското първенство. Това впечатление омайва зрителите за 3 хилядни от секундата, преди да се сетят, че от известно време не са писали финансови анализи на тема за и против еврото във фейсбук. 
'12 - Македонците си подвикват нарочно на английски език, за да не покажат, че говорим еднакво.

'23 -  Боби Михайлов звъни на петричката пророчица Коце Маца да тури "за нашите", но бизнесменът не успява да схване за кои по-точно.

'34 - 0:1! Езджан Алиоски пробива отляво, както се пробива българското правителство и отбелязва, докато нашите изпадат в спор дали да пуснат македонската атака, защото са ни братя, или да покажат малко стабилност. 

'Почивка - Боби Михайлов влиза в съблекалните на двата отбора, за да уреди мачът да се доиграе честно и да не бъде уреден. Урежда се.

'56 - България пуска украински бежанци като резерви с обещание да останат на хотел за още месец, ако обърнат.
'67 - 1:1! Правителството казва, че ще пусне Македония в ЕС, ако си вкарат един автогол.

'78 - 2:1! Пълен обрат след нова адекватна намеса на правителството, договорило елитни футболисти от топ първенствата на НАТО да играят по малко в националния ни отбор, докато си отгледаме собствено поколение, независещо от проруските чалготеки.

'87 - 3:1! Домакините са безпощадни и нанасят финален удар, като България получава от международното положение още един гол, защото ГЕРБ са пратили вафли "Бойко" като хуманитарна помощ за Украйна.

'Край. Македонските състезатели взимат български паспорти и настава спор чия е победата.

Ще ходите ли на мача?

Избери отговор!
Край