България стана втората най-добра страна за живеене след Лихтенщайн

Jul 2, 2024     zhelyo     1468
ОТ ПРАВИЛНАТА СТРАНА НА ДУНАВА - Докато светът се люшка между кризи и катастрофи, България изненадващо зае почетното второ място в класацията за най-добра страна за живеене. Лидер е страната, която глупавите хора не могат да намерят на картата и опорочат - Лихтенщайн.

В Русия положението е такова, че дори метеорите не искат да падат там, а Китай разширява кризите си толкова бързо, че те вече са достъпни и за експорт. Франция е на ръба на гражданска война, а в САЩ един от двамата невменяеми дядовци отново ще бъде избран за президент, защото изборът между "лошо" и "по-лошо" продължава да е предпочитаният метод на гласуване.

И докато светът се разпада, България изненадващо се оказва спокойно пристанище на умерена абсурдност, което явно е точно това, от което хората имат нужда. Вече не сме само страната на киселото мляко и розовото масло, а и на "когато сме най-зле, па да сме по-добре от другаде".
В страната нищо не се случва като хората и доста работи са нелепи, но специалисти смятат, че това е предизвикало стаден имунитет и нищо катастрофално не грози България.

"Заради вековната ни способност да изоставаме от световните тенденции, все още не сме потънали в тотален хаос. И така, докато останалите страни се борят с апокалиптични сценарии, ние си седим на второто място, защото първото е заето от Лихтенщайн, но веднага щом ги намерим, ще пратим гастарбайтери да ги дръпнат назад" - коментират ръководителите на България.

Къде е Лихтенщайн?

Избери отговор!
Край