Европейската космическа агенция и НАСА с обща мисия за търсене на читави съдии и прокурори в България

Feb 21, 2024     zhelyo     1267
ПОД НАТИСК - Водещите в космическите технологии организации се нагърбват с мисия, която ще коства на американските и европейските данъкоплатци над $79 милиарда на година.

"Това е най-опасното ни начинание, съпоставимо е с това да кацнеш на Венера по джапанки. Жив може да те изпекат, ако започнеш да изследваш българските магистрати" - споделя шефът на НАСА Наско Перихелиев.

Основната цел на мисията е да се провери слухът, че в България има и читави прокурори и съдии, които поставят правото и морала над имотите, сексуалните си пориви, участването в елитни кръгове и поддаването на натиск в полза на по-спретнат в парично отношение живот.
"Математически е силно вероятно да има и такива. Просто тези форми на живот все още не са документирани. Уверени сме, че до 20 години ще имаме отговор" - споделя шефът на ЕКА Екатерин Уърмхол. 

За експедицията са предвидени сателити, луноход, обучаване на инженери да ровят в имотен регистър и просто следене за възбуждане на дела срещу високопоставени магистрати от мачканите под тях изпълнители, решили да си поникнат внезапен гръбнак.

Ще намерят ли?

Избери отговор!
Край