Седмичен не!хороскоп: 30.10 - 05.11

Oct 30, 2017     beasta     5056
Бъдещето трябва да се узнава, за да не се превърнете в един от ония плиткоумни хора, които посрещат новите месеци с картинка във фейсбук и желание месецът да е добър към тях, тук направо ще разберете.

Овен - Досещате се, че липсата на мъжественост у вас се дължи на това, че като дете помагахте на баба си да приготвя домашното сладко, вместо на дядо си с виното и ракията.

Телец - Предлагате на здравното министерство да задължи цигарените компании да слагат ваша снимка по кутиите, ако наистина искат да предпазят населението от тях.
Близнаци - Сигурни сте, че ако се бяхте родили в Шотландия вместо в Шумен, сега щяхте да сте ценител на фини уискита вместо квартален пияница.

Рак - Родителите ви мислят, че е крайно време да свиете свое собствено гнездо и са готови да ви подпомогнат като ви дадат да ползвате кашона от хладилника, който да си постелите където искате.

Лъв -  Цяла седмица се оправдавате за закъсненията си с това, че вместо с 1 час назад сте върнали часовника 25 часа и всъщност подранявате навсякъде с един ден.

Дева - Открито заявявате на шефа си, че ако не иска да ви вижда кисели, е най-добре да не възразява срещу едночасовата ви следобедна дрямка, добре че фирмата ви е семейна и баща ви е свикнал да сте лентяй.

Везни -  Вдъхновявате се от Каталуния и сте готови да обявите независимост от жена си, но само ако ви позволи да имате поне малко автономност и поне 5% от семейния бюджет да се отделя за вас.
Скорпион - Приятелите ви са сигурни, че в предишния ви живот, а може би и в този, сте били консерва с русенско варено.

Стрелец - Убеждавате се, че опитът е най-добрия учител и се заклевате, че повече никога няма да преяждате с лютива индийска кухня преди важна бизнес среща на другия ден.

Козирог - Правите си козметична процедура с туршия, която включва две големи ракии и една малка, външен ефект няма, но отвътре ви е огън.

Водолей - Съжалявате, че навремето обещахте да се ожените за жената, която ви направи най-вкусна мусака и сега трябва да вземете съседката, която наскоро навърши 73.

Риби - Празнувате деня на будителите с костюма си от Хелоуин, с което наистина разбуждате всички, които ви зърнат, понеже ходеща кисела медуза не се вижда всеки ден.

Като кой будител сте достойни да се маскирате?

Избери отговор!
Край