Седмичен не!хороскоп: 26.04 - 02.05

Apr 26, 2021     beasta     2885
Овен - Надявате се уикенда да е хубаво времето и да има повече досадници навън, а не в магазините, където да си пазарувате спокойно.

  Телец - Няма да стане напълно ясно как, но ще ви джиросат собствеността на БСП и ще се наредите и вие на опашката за мандат.

  Близнаци - Така или иначе в петък не се работи, не виждате нищо нередно в това да се подкарате на сангрия и коктейли още от вторник на обяд края на това изречение.
  Рак - Боядисвате шоколадови вместо кокоши яйца, с което се опитвате да докажете, че да си веган понякога освен абсурдно, е и доста смешно.

  Лъв - Докато другите мъже си мечтаят за скъпи коли и жени, вие сте на път да сбъднете вашата най-голяма мечта, а именно да сте част от балета на Росица Кирилова.

  Дева - Откривате, че единственото, което ви помага със стреса, причинен от това да си родител, е започването на деня с дебел джойнт и бира.

  Везни - Ако прекарвахте толкова време в уикипедия, колкото в инстаграм, в момента щяхте да сте минимум професор.

  Скорпион - Подхождате към трудностите с добре познатия ви и отработен начин, с много ядосване, реване и главоболие.
  

Стрелец - Надявате се, че след последните оценки, ще ви вдигнат заплатата, макар че истината е, че уволнението ви е закъсняло с поне 2 години.

  Козирог - Иска ви се да има криза с коронавируса и през лятото, за да не ви се налага да срамувате с шкембето на плажа.

  Водолей - Не сте сигурни какво да мислите за мъже, които носят впити панталони, стигащи до над глезена, но за всеки случай се кръстите като ги видите.


Риби - Празнувате Деня на труда с традиционното ви трудно събуждане, трудно изкарване на деня и задължително трудно заспиване.

Защо на тая седмица ѝ викат страстна?

Избери отговор!
Край