Седмичен не!хороскоп: 02.04 - 08.04

Apr 2, 2018     beasta     4795
Наближава кратка почивка, в която ще имате време да си дадете сметка дали животът ви няма да е по-хубав, ако го изключите и включите отново. Ето ви бъдеще, за да си прецените:


Овен - С присвито сърце ще попитате мъжа си дали наистина е толкова смотан или се е поувлякал с първоаприлската си шега.

 
Телец - За Разпети петък смятате да участвате в импровизирана постановка, в която да заковете с пирони най-вярващите си приятели, за да видите какво ще им се случи в неделя.

  Близнаци - Радвате се, че седмицата е с един ден по-къса, защото така или иначе няма да успеете да свършите нищо, а така поне ще имате оправдание.

  Рак - Подобрявате националния рекорд по надяждане с козунак, в следствие на което ви предлагат работа като начинаещ сумист в Япония.

  Лъв - Подписвате се в петиция в квартала за изгонването на хора с IQ по-малко от корен квадратен на средното ниво, след което ви изселват, защото нали.

  Дева - Гледайките цените на имотите в София се замисляте сериозно дали няма да излезе по-евтино да си направите космическа ракета и да заживеете на Марс.
  Везни - Нямате търпение да прекрате дългия уикенд с цялото си семейство и да чуете по няколко пъти от всеки от тях защо не се справяте с живота.

  Скорпион - Най-накрая след толкова отчаяни години ще срещнете случайно любовта, но за съжаление ще сте с жената и децата и няма да предприемете нищо.

  Стрелец - Едва сега ще купите и подарите цветя за 8-ми март с оправданието, че сте искали да избегнете изкуствено надутите цени на търговците.

  Козирог - Вместо да запалите свещ и да обикаляте църква, ще запалите цигара и ще маневрирате в апартамента си, за да не ви хванат, че пак сте пушили вътре.

  Водолей - Ще признаете Великден за такъв, ако успеете в дългия уикенд да изгледате всички серии на сериала, който сте започнали.
Риби - Този път ще боядисате всички яйца за Велкиден с блажна боя, за да сте сигурни, че ще хване и няма да си късате нервите.

Коя зодия е бил Христос?

Избери отговор!
Край