Седмичен не!хороскоп: 25.11 - 01.12

Nov 25, 2019     beasta     5736
Овен - Нямате смелост да признаете на баба си, че сте веган, но за сметка на това я разочаровате, като споделяте, че на последните избори не сте гласували за комунистите. 

  Телец - Прекарвате цял следобед в гледане на телевизия Алфа и изявите на Волен Сидеров, за да се убедите, че човешкият интелект вече е на изчерпване и е време сериозно да помислим за преселение на Марс.

  Близнаци - Още с първия си ден на новата работа осъзнавате, че сте направили огромна грешка и този път наистина ще трябва да работите, без да се скатавате.
  Рак - Минавате курс по правене на суши и започвате да навивате на руло всичко в живота си - от чорапи и тениски до пица и свинска пържола.

  Лъв - Записвате се за участие в раздаване на подаръци тип Таен Дядо Коледа, надявайки се, че някой ще ви подари апартамент и в замяна евентуално ще се зарадва на плетени терлици от баба ви.

  Дева - Опитвате се да се върнете към най-безгрижните моменти в живота си, като имитирате живота си тогава - спане, ядене, рев и наакване в гащите.

  Везни - Надявате се да дойде снежна буря и най-накрая да имате истинско оправдание относно закъснението си с 3 часа за началото на работния ден.

  Скорпион - Опитвате се да се престорите на човек, който не пикае под душа, но никой не ви вярва, защото такива хора не съществуват.
  Стрелец - Обмисляте дали да не си сложите брекети и то не защото имате нужда от тях, а за да отнемат вниманието от гигантския ви нос.

  Козирог - Предлагате на ваш познат от Перник да му изпратите няколко туби с вода по пощата, но се страхувате, че заради Български пощи ще ги получи най-рано след 30-на години.

  Водолей - При текущата си заплата не виждате никакъв смисъл в това да продължавате да ходите на работа, но въпреки това няма да напуснете поне до коледното парти, за да се възползвате от безплатния алкохол.


Риби - Опитвате се да възстановите социалния си живот и да излизате по-често навън, но още с първия си сблъсък с гадния въздух и неприятния студ, решавате, че всъщност вкъщи си ви е много добре. 

Колко ноемврита правят едно декември?

Избери отговор!
Край