Седмичен не!хороскоп: 09.10 - 15.10

Oct 9, 2017     beasta     5146
Единствената работеща рецепта срещу вечно студени крака е да не изтрезнявате до пролетта и да си носите постоянно някакъв алкохол с вас. Ако ви гледат неприемливо, им кажете, че сте го прочели тук и значи е истина. Други съвети за живота:


Овен - Включвате се в спора за новите изтребители с ескпертното мнение, че е по-добре да купим дрон, с който да си правим хубави снимки от високо, а останалите пари да ги изядем и изпием.

Телец - Опитвате се да плашите жена си с празните столове около масата и че ако не внимава, ще бъдат запълнени от ваши приятели, с които да пиете бира по цяла вечер.
Близнаци - Опитвате се да изкарате цяла седмица без фейсбук, на вас не ви прави впечатление, но всичките ви приятели са някак по-щастливи и ненатоварени от личните ви излияния.

Рак - Досаждате на всичките си познати и изяждате няколко шамара заради поучителна лекция как не трябвало да се казва коняк, а бренди, понеже конякът е вид бренди, който се произвежда само във Франция.

Лъв - Ще се сблъскате с представител на по-нисша раса, но няма да го разберете, защото интелектуално отдавна сте се изравнили с тях.

Дева - Осъзнавате, че вече е напълно приемливо да носите плетени шушони дори на работното си място.

Везни -  Обаждате се на д-р Енчев да го питате дали може да ви даде някакви останали силикони, за да си изолирате някакви дупки вкъщи.
Скорпион - В такова положение сте, че не знаете кое ще ви направи по-щастлив: смяна на кариерата или пола.

Стрелец - Събирате се с Робин Кафалиев и Къци Вапцаров в един бар и дори тогава сте най-скучен и несмешен.

Козирог - На мнение сте, че никой не би трябвало да печели което и да е музикално предаване, без да може да изпее пиянски: За мен ти си морска сирена, морякът удавник съм аз.

Водолей -  Радвате се, че вече може да загърбите болезненото щавене и да отпуснете телесното си окосмение с цел повече топлина и уют.

Риби - Слагате в манджата мащеха вместо мащерка, с което съсипвате яденето, но подобрявате живота си.

Какъв пол е зодията ви?

Избери отговор!
Край