Седмичен не!хороскоп: 29.04 - 05.05

Apr 29, 2019     beasta     3544
Овен - Използвате и последните почивни дни, за да разбиете вкъщи и да се ядосате, че ремонта не върви.

  Телец - Радвате се, че не си пуснахте допълнителна отпуска и в офиса ще си починете от колегите досадници.

  Близнаци - Вместо няколко дни в Италия със семействотo, прекарвате известно време в Ихтиман, където спестявате повече пари, но пък вместо сладолед и пица, ядете гювеч и слънчоглед.  
  Рак - Повдига ви се само от мисълта за дояждане на агнето от Великден и въобще нямате представа как ще изкарате Гергьовден.

  Лъв - Вдъхновявате се от Ловеца на крокодили и се захващате с лов нa хлебарки, което е далеч по-неатрактивно, но пък полезно за нашите ширини.  

  Дева - Подиграват ви се, че сте единствените, които все още се на са ходили на едно от онези събития, където получаваш чаша вино и те учат да рисуваш.

  Везни - Замествате тиксото и лепенките с използване на телбод, което прави животът ви значително по-труден и болезнен, особено когато сте се порязали и трябва да затворите раната.   

 
Скорпион - Ще изпитате истинска и неповторима паневритмия, след която ще се събудите с нови политически убеждения.

  Стрелец - Прекарвате 90% от почивката си в задръстване на магистралата, което е кофти, но пак е по-добре от семейно събиране с досадни роднини.

  Козирог - За юбилея ви подаряват няколко пакетчета дафинов лист, което не е скъп подарък, но пък ще ви напомня да не каните тъпанари на важни празненства.   

  Водолей - Без да искате, палите огън с помощта на миризмата от подмишниците си.


Риби - Нямате търпение да прекарате повече време с близките си, за да запомните защо не трябва никога повече да си взимате много почивни дни заедно.  

Преди или след гейматронса си петохте не!хороскопа?

Избери отговор!
Край