Седмичен не!хороскоп: 09.07 - 15.07

Jul 9, 2018     beasta     4315
Овен - Заради дъждовете цяла седмица ще търпите подигравки за избора си на обувки, но пък ще ви е топло и удобно с гумените ботуши, с които по принцип ходите за риба.

Телец - Започвате обратното на гладна стачка, в която обявявате, че докато не се оправят проблемите в държавата, всеки ден ще преяждате до пръсване, пък докъдето изкарате...

Близнаци - Обещавате, че ще си татуирате знамето на отбора, който победи на Световното, като тайно се надявате това да е Хърватия, понеже част от кожата ви така или иначе е на червено-бели петна.
Рак - Залагате си мъжкото достойнство, че Англия ще се класира за финала, като при евентуален неуспех няма да съжалявате много, защото то напоследък без достойнство е по-модерно.

Лъв - Започвате летен ремонт с ясната нагласа, че първо ще нанасяте средна телесна повреда на майсторите, които ви влязат в къщата, а чак след това ще говорите по същество за това какво трябва да се направи.

Дева - Отказват ви достъп до зоопарка, за да не травмирате и без друго изстрадалите животни с външния си вид.

Везни - Осъзнавате, че никой не ви пита каква зодия сте по китайския календар, защото с вашето съскане и злоба е ясно, че сте змия.

Скорпион - Докато се опитвате да сготвите нещо непознато, случайно забърквате отрова между 2 и 3 пъти по-силна от Новичок.
Стрелец - Мислите, че няма по-добър момент от този, в който да блеснете на българската ВИП сцена с артистичния псведоним Червената Златка и то не заради цвета на косата, а по-скоро заради политическите си убеждения.

Козирог - Ще се събудите от пръскане със студена вода от поп, който е нает от родителите ви за процедура по екзорсизъм, защото просто няма друго обяснение за поведението ви в последните 2-3 години.

Водолей - Понеже така или иначе Европредседателството свърши, питате официално властите дали можете да си направите 1-2 пиянски събирания на приятели в НДК в залите за срещи и да си раказвате смешки по микрофоните.

Риби - На улицата ви наричат Анджелина Джоли, но не защото сте известна и според някои красива актриса, а защото ще се захванете с осиновявания, само че вместо на африканчета, на бездомни котки и кучета.

Трябва ли да се работи, когато времето е толкова пивко?

Избери отговор!
Край