Седмичен не!хороскоп: 21.03 - 27.03

Mar 21, 2022     beasta     3453
Овен - Предстои ви голямо семейно събиране, за издържането на което се подготвяте предварително с валериан и водна чаша ракия на крак.

  Телец - Признавате, че не харесвате Борисов, но не одобрявате хората да бъдат вдигани от масата по ракиено време, точно след като са се преборили с пластмасовите домати за салатата.

  Близнаци - Досега никога не сте излизали да протестирате, но се заклевате, че ако още веднъж не излъчат епизод на Ергенът на време, ще направите чутовен панаир пред Народното събрание.
  Рак - Подарявате бутилка с олио за рожден ден, но понеже подаръкът ви не е оценен, си я вземате обратно и даже крадете малко нафта от колата на рожденика.

  Лъв - Пишете на Кирил Петков във фейсбук с молба да си вземе малко отпуск, докато поутихнат нещата в Украйна, защото си живеете добре и не ви се ще да криете по бомбоубежища. 

  Дева - Не сте сигурни колко БФС-та има в момента, но самия факт, че са повече от едно, ви кара да си сипете и да си пуснете Преслава. 

  Везни - Може да се дължи и на други неща, но откакто живеете с жена си, вече не ви е страх от змии.

  Скорпион - Викат ви да се явите пред военна комисия, уж за рутинна проверка, но вие за всеки случай си взимате паспорта и заминавате към най-близката топла страна, която можете да си позволите.
  Стрелец -  Радвате се, че вече официално е пролет и съответно можете да псувате по глобалното затопляне и тоя студ навън много по-аргументирано.

  Козирог - Толкова много време прекарвате в olx.bg, че спокойно можете да кажете дали една вещ е крадена и съответно ще я вземете на оферта.

  Водолей - Надявате се и тая седмица да арестуват Бойко Борисов, че да си отдъхваме от зловещи новини за пандемии, войни и т.н.


Риби - Пишете на bTV да ги питате с колко от участничките в предаването е спал Ергенът, защото имате спор с приятел.

Да чакаме ли скоро скучна седмица?

Избери отговор!
Край