Не!хороскоп: Как зодиите се справят с извънредното положение

Mar 16, 2020     beasta     12184
Овен - Проявявате смелост и не си купувате нито 1 руло тоалетна хартия, защото смятате, че не е нужно да се запасявате с подобна стока, но не си признавате, че вкъщи имате биде и тоалетната хартия я ползвате само за сополи.

  Телец - Не разбирате за какво мрънкат останалите, вие не сте си и мечтали за ситуация, в която сте затворени вкъщи и можете да сготвите всичко, което сте си наумили в последните 1-2 години.

  Близнаци - Избива ви на романтика и подарявате руло тоалетна хартия на момичето на мечтите ви, а тя почти ви стиска ръка, въпреки препоръките за дистанция.
  Рак - Ще ви се и вие да си ушиете маска от сутиента на жена ви, но с тази малка чашка ще трябва да избирате кое да си защитите - устата или носа, за и двете няма капацитет.

  Лъв - Четете всичко, което можете да намерите по темата за COVID-19 и обмисляте дали е възможно смъртта от вируса да е по-мъчителна от мъчението, което представлява това да прекарате 2 седмици затворени със семейството си.

  Дева - Будите се от 30-годишна кома и оставате с впечатление, че комунистите все още са на власт - опашки пред магазините, вътре празни рафтове и невъзможност да се пътува в чужбина.

  Везни - За разлика от всички други, вие се снабдявате с презервативи, защото няма да имате достатъчно запаси, ако се пръкне още 1 член на семейството.

  Скорпион - Признавате си, че най-хубавото нещо на това да си работите от вкъщи, не е това, че сте близо до семейството си, а че си акате във вашата си тоалетна. 
  Стрелец - Не сте сигурни дали това, че имате единствено боб и леща и трудно отварящи се прозорци, няма да убие вас и близките ви по-бързо от евентуална зараза с коронавируса. 

  Козирог - Недоволствате във фейсбук, че не работят фризьорските салони, но истината е, че при вас само с фризьор няма да се получи, ще трябва да се намесят психиатър и пластичен хирург.

  Водолей - Вие сте си асоциални и задръстени по принцип, така че няма и да разберете, че има нещо извънредно, камо ли пък цяло положение.


Риби - Опитвате се да блеснете с остроумие, че вие вашите ръце си ги миехте и преди да беше препоръчително, но ви апострофират, че вашите ръчички са малки и това не изисква особено усилие както при нормалните хора.

Каква зодия е коронавирусът?

Избери отговор!
Край