Седмичен не!хороскоп: 18.07 - 24.07

Jul 18, 2022     beasta     3262
Овен - Всеки ден ще си гледате броя направени крачки, надявайки се, че поне веднъж ще минете заветните 10 000 и ще ядете сладолед с чиста съвест.

  Телец - Персоналът на хотела обмисля да прекрати ол инклузив предлагането, заради хора като вас, които за седмица консумират повече храна, отколкото се изяжда в Екваториална Гвинея за месец.

  Близнаци - От едно време си знаете, че след изгаряния, е най-добре да се наклепате с кисело мляко, но вие добавяте и малко краставица, превръщайки се в средна хубост таратор.
  Рак - Достигате степен на дебелина, в която можете да си оставяте разни неща върху корема като масичка, което е удобно за пепелници, таблети и прочее вещи.  

  Лъв - По емпиричен начин разбирате, че и без любов може да се живее, но не и без климатик.

  Дева - Предлагате на различни жени да ги огледате хубаво за кърлежи на голо, но нито една не се съгласява, защото предпочитат да умрат от Лаймска болест, отколкото да се съблекат пред вас.

  Везни - Слабо се интересувате при кого ще отиде 3-ят мандат на президента, защото отсега знаете, че така или иначе ще има избори октомври, а вие тогава си имате работа и няма да гласувате.

  Скорпион - Признавате, че сте от типа хора, които не биха предложили рушвет, защото са стиснати, а не от морални убеждения.
  Стрелец - Събуждате се схванати и изкривени, като лъжете, че е от спане под климатик, за да изглеждате готини, когато всъщност сте заспали на дивана с дистанционно вместо възглавница.

  

Козирог - Питате треньор дали може да се запишете при него на уроци по плуване, а той ви отвръща, че физичените закони не позволяват на тела с вашите форми и плътност да бъдат над вода.

  Водолей - Обмисляте дали да не си направите от онези големи дупки в ушите вместо обеци, защото ви изглежда като удобно място, на което да си държите цигара.


Риби - Гонят ви от басейн, защото сте единствените без татуировки и по този начин сте малко като изроди.

Каква зодия е третият мандат?

Избери отговор!
Край