Седмичен не!хороскоп: 10.12 - 16.12

Dec 10, 2018     beasta     3459
Овен -  Заплашвате мъжа си, че ако не отдели пари за коледна украса, ще окачите неговите топки на елхата.

Телец - Признавате си, че се страхувате от евтиното и питате Кирил Домусчиев дали ще ви отпусне и на вас едно апартаментче, както на Владислав Горанов.

Близнаци - Заради шкембето и брадата, този месец избягвате да се обличате в червени дрехи, за да не ви помислят за Дядо Коледа.
Рак - Обяснявате на децата си, че ако не слушат, има голяма вероятност Валери Симеонов да ги нападне словесно, а и не само.

Лъв - След дълго търсене на подходящ автомобил, вече сте на мнение, че кола не ви е необходима и е по-добре за същите пари да си наемете хора, които ще ви носят на ръце постоянно.

Дева - Наказвате мъжа си задето не е слушал цяла година с няколкочасова разходка в столичен мол в най-голямата лудница през уикенда.

Везни - Ваши неприятели ще ви питат да им разкажете за живота на планетата на маймуните, откъдето според тях сте дошли.

Скорпион - С нетърпение очаквате коледното парти на фирмата си, където ще заявите на всички, че подаръкът им за Коледа тази година е това, че най-накрая ще напуснете.
Стрелец - Ще се опитате да обясните на шефа си, че сте неработоспособни в момента, защото жена ви ви е забранила да влизате в интернет, понеже там има снимки на други жени.

Козирог - В разгара на голям веган-био-еко купон, ще извадите торбичка с брашно, вместо кокаин, защото е по-полезно.

Водолей - Слагате си силикон в гърдите просто така, изненадващо за всички, дори и за съпругата ви.

Риби - Крадете между 10 и 20 елена от местно ловно стопанство, за да ги включите в сценка по случай Коледа.

Имате ли рогца на колата?

Избери отговор!
Край