Седмичен не!хороскоп: 16.08 - 22.08

Aug 16, 2021     beasta     4374
Овен - Започнали сте ремонт вкъщи, но установявате, че нямате нито уменията, нито финансите да го завършите, затова леко почиствате и обяснявате, че така е модерно.

  Телец - Възмутени сте от показаното полицейското насилие, затова си правите татуировка ACAB и поне за себе си постигате възмездие.

  Близнаци - Да, радвате се, че Меси има нова работа и няма да седи гладен, но повече бихте се радвали, ако същото важеше и за вас. 
  Рак - С носталагия си спомняте как ходихте на море на бунгало в Шкорпиловци и не мрънкахте, а сега само нещо да не е наред с ол инклузива и вдигате панаир.

  Лъв - На душате ви се ще да слушате Шостакович, но на тялото и по-точно на задните ви части, им се искат чалга машъпите на Пайнер.

  Дева - От една страна е хубаво, че не сте дебели, но от друга физиката ви на пъдпъдък не е особено привлекателна.

  Везни - Притеснявате се, че талибаните завземат нови територии, а в Афганистан си нямат герой като Динко, който да въведе ред със свински опашки.

  Скорпион - Купувате си дрон, за да може да се огледате хубаво от всички ъгли и веднъж завинаги да се реши въпросът дали сте дебели или просто приятно закръглени.
  Стрелец - След толкова години мъчения, вече най-накрая заприличахте на Бритни Спиърс, но в лошия й период, когато беше недоспала и с бръсната глава. Ако имахте пари, вашите щяха да ви ги вземат, за да не ги харчите за наркотици и криптопирамиди.

  Козирог - Надявате се президентът да ви връчи мандат за съставяне на правителство, за да може да предложите крайно кофти хора и всички след това да ни се струват окей. 

  Водолей - Сънувате, че живеете в държава, в която няма адекватни ред, здравеопазване и сигурност, но не е кошмар, защото сте свикнали.


Риби - Нарочно не се къпете след морето, за да може като прекалите със сладкото, да си оближете ръцете и да възстановите баланса.

Ще има ли поне една хубава новина за родината тая седмица?

Избери отговор!
Край