Седмичен не!хороскоп: 14.03 - 20.03

Mar 14, 2022     beasta     3179
Овен - Нямате нищо против да живеете в бомбоубежище, стига обаче да има интернет и да няма други хора, с които да трябва да говорите.

  Телец - Започвате да готвите с лубрикант, защото излиза по-евтино, а и не бихте се изненадали да е по-полезно.

  Близнаци - Рязко се връщате в младостта - висите по опашки за хранителни стоки, правителството е ляво настроено и не сте сигурни има или няма радиация по доматите.
  Рак - Предлагате преговорите между Русия и Украйна да са у вас в хола, защото не един или два спора са били разрешени, благодарение на ракията ви.

  Лъв - Не сте сигурни, че ще дойдат щъркели тази година, защото животните са интелигентни и усещат, че сме озверели.

  Дева - По принцип не се тревожите за наличието на олио, но ще видите Корнелия Нинова по телевизора да обяснява, че няма проблем с наличностите и това рязко ще ви притесни.

  Везни - Негодувате срещу 40-те лева, които се предвиждат за хотелиери, настаняващи бежанци, защото това са около 8 бутилки олио, които с умерено ползване, биха ви стигнали за цяла година.

  Скорпион - Цъкате snooze на всички, които пишат за войната във фейсбук и изведнъж целия ви фийд е само реклами на чорапи с намаление.
  Стрелец - Не смеете да си признаете, че сте един от тези хора, които заредиха гориво на възможно най-високите цени, защото хората ще ви помислят за цял, а не половин идиот, както е сега.  

  Козирог - Стигнали сте до там, че близките ви могат да познаят по миризмата вкъщи дали сте яли вредни храни със захари, които червата ви не успяват да преработят.

  Водолей - Пишете гръмки слова срещу Русия, но от анонимен профил, защото ви е страх, че ако ни нападнат, ще трябва да работите в мина в Сибир.


Риби - Успешно предсказвате почти всички носители на Оскар, с което автоматично си печелите място като паналист в На Кафе при Гала.

Каква зодия ви е олиото?

Избери отговор!
Край