Седмичен не!хороскоп: 11.09 - 17.09

Sep 11, 2017     beasta     3679
Първият учебен ден трябва да се отбележи с не по-малко от 2 бири на родител и шамар (или порицание, ако сте от този тип дразнещи хора), ако детето се тръшка и не иска да става грамотно. Ето ви бъдеще:


Овен - След внимателен оглед на всичките ви приятели, започвате да си мислите, че Мис Тигрова съвсем не е толкова лош човек и бихте станали най-добри приятели завинаги.

  Телец - Канят ви да участвате в реалити предаване, но понеже не сте известни, ви става ясно, че сте от групата на ненормалните с психичните отклонения.
  Близнаци - Сигурни сте, че ако в България някога има урагани като тези в Америка, то поне един от тях ще бъде кръстен на вас заради способността ви да разрушавате чуждите къщи.

  Рак - Питате баба ви дали навремето е използвала миялна машина, а тя ви пляска звучно зад врата, за да ви покаже как са постъпвали преди, когато някой зададе тъп въпрос.

  Лъв - Трудно ви е да повярвате в хомеопатията, но можете да се закълнете в здравословните ползи от две големи ракии с хубава салата всяка вечер.

  Дева - Ще ви се случи нещо много хубаво и прекрасно, но за съжаление няма да бъде точно в този живот.

  Везни - Ще се чувствате като български сериал - няма да сте интересни, но ще се търпите, понеже сте си ваши.
  Скорпион - Твърдо сте решени да зарежете работата си и да се захванете сериозно с играене на покер, хубавото е, че финансовите ви възможности ви позволяват да правите това най-много до сряда, когато отново ще трябва да си намерите сериозна работа.

  Стрелец - Поръчвате доставка от дома до офиса ви за сметка на получателя, след което се настанявате в камиона за доставки и изчаквате да видите дали шефът ви ще се зарадва на оригиналната идея или ще ви изхвърли като котка, която никой във фейсбук не иска да осинови.

  Козирог - Убедени сте, че сте единственият човек, живеещ в дълбоката провинция, който все още не е печелил от Националната лотария.

  Водолей - Съмнявате се в родителските си качества, защото ви е радостно, че училищния сезон започва и най-накрая ще си починете от ваканцията на децата.
 

Риби - Канят ви да участвате в радио дискусия относно защо някои хора не бива никога да се показват по телевизията.

На коя зодия ѝ миришат най-лошо краката?

Избери отговор!
Край