Седмичен не!хороскоп: 02.11 - 08.11

Nov 2, 2020     beasta     3722
Овен - Понеже краят на света наближава, смятате, че сега е моментът да опитате от някои забранени житейски удоволствия, като пица с ананас или пък еднополова любов.  

Телец - Носите си маската под носа, но само защото той е прекалено голям и опъва отдолу по такъв начин, че оставате незащитени така или иначе.

Близнаци - С изненада разбирате, че Криско за първи път е направил песен-кючек, досега си мислехте, че всичките му песни са такива.
Рак - Изяждате наведнъж останалите бонбони от Хелоуин и почти си докарвате диабет, което ви кара да си останете вкъщи хем, за да не хванете Ковид, хем за да не ви се подиграват, че сте затлъстели.

Лъв - Ориентирате се към по-здравословен начин на живот, в който въглехидратите не са част от вашата диета за разлика от киселото зеле, сланината, пръжките и бахура.

Дева - Чувствате се изключително неловко с този хоум офис и липсата на реален контакт с колеги, които да клюкарите.

Везни - Вълнувате се повече от изборите в САЩ, отколкото тези в България, защото сте съгласни с изказването, че тук материалът е лош и вие сте живо доказателство за това.

Скорпион - Понеже се очертава да се работи от вкъщи дълго време, започвате да се оглеждате за къща някъде в Гърция, не че имате парите за нея, просто е по-приятно да разглеждате интернет, вместо да работите.
Стрелец - Лягате си с декорираната тиква от Хелоуин, защото макар и правена за страшна, пак е по-симпатична от половинката ви сутрин.

Козирог - Получавате предложение за среща в Маймунарника, но не заведението в София, а час на класа на 9-ти А клас в Ихтиман.

Водолей - Спешно си търсите гадже преди пак да наложат ограничения за излизане, защото иначе ще се наложи да приберете някоя от бездомните котки в квартала.

Риби - След цяла седмица извън София, установявате, че на село ви е по-добре, както и на столицата ѝ е по-хубаво с по-малко селяни.

Какво ви се прави сега?

Избери отговор!
Край