Седмичен не!хороскоп: 10.08 - 16.08

Aug 10, 2020     beasta     3702
Овен - Учите се да свирите на укулеле, защото звучи смешно и едва ли някой ще има очаквания към вас и този инструмент.

  Телец - Поръчвате си надуваема кукла от алиекспрес, но не еротична, а такава, която ще задоволи други ваши прищевки, като осолена сланина с кисело зеле.

  Близнаци - Започвате деня здравословно със сутрешен крос, но след това всичко отива на кино, като си взимате две банички и една кифла.
  Рак - Попадате в центъра на зловеща офисна интрига, след като камерите за видеонаблюдение разкриват, че вие крадете постоянно от предпазните маски, за да ги продавате.

  Лъв - Започвате да влизате в спортна форма, но за съжаление, вашата ще бъде такава на сумист.

  Дева - Ще имате дилема дали да закарате колата на цялостна автомивка или за да ви излезе по-евтино, направо ще си купите нова.

  Везни - Прахосмукачката ви робот проявява характер и отказва да чисти, докато сте такива мърлячи, не й правите комплименти и пропускате да отбележите важни поводи заедно.

  Скорпион - Цяла седмица ще имате таралеж в гащите, което ще е значително по-добре от обикновено, когато имате скункс.
  Стрелец - Опитвате се да не сте твърде любопитни, но все пак ви прави впечатление, че комшиите ви тази седмица не са си прали чаршафите.

  Козирог - Признавате си, че приехте поканата за поредната сватба, само защото се надявате, че ще има над 20-и-кусур-годишна домашна ракия за пиене.

  Водолей - Изкарвате остра диария и си припомняте отново последното море, на което бяхте, само че разликата е, че този път не давате толкова пари за такова изживяване и си акате на уютно у вас.


Риби - Толкова сте свикнали да говорите с деца и бебета, че в момента нивото ви на водене на разговор е малко по-ниско от това на Дани Кирилов.

Какво е най-положителното, което очаквате от тази седмица?

Избери отговор!
Край