10 Не!Съвета: Как да да привлечем общественото внимание?

Nov 11, 2015     zhelyo     4907
Много е важно общественото внимание, защото ето, опропастиха изборите, докато ни разсейваха. Ако не ни бяха привлекли вниманието така изкусно, НАРОДАТ щеше да ги помете. В Не!Новините отвличаме общественото внимание. Сипваме ви ноу-хау:


1. Бъдете дебили. Огромен дял от потенциалните читатели са дебили и само дебили може да спечелят истински сърцата им. Това са хора, които обичат да говорят в кръга на шегата, да се мислят за интелигентни и аналитични и да шерват статии от ПЛИЦК, на които даже и заглавията не са прочели докрай.

2. ПИШЕТЕ НА КАПС-ЛОК. ИЛИ ДРЪЖТЕ ШИФТА КАТО ДЕБИЛ. ХОРАТА СЪЩО СА ДЕБИЛИ И ТАКА ПРИВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО САМИ. АКО НЕЩО Е С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЗНАЧИ НЯКОЙ ПОДОБЕН НА ТЯХ ИМА НЕЩО ВАЖНО ДА КАЖЕ.
3. Всичко е апокалипсис. Няма новина, която да не може да бъде интерпретирана като край на света. Колкото повече краища на света прокламирате, толкова повече внимание ще ви отделят.

4. Всичко е изненада, сензация и е ексклузивно препечатано от вас. Без такъв анонс дебилите не знаят каква емоция да проявят и дали да приковат вниманието си, пишейки най-долу някакъв коментар, който ако бяхме нормална цивилизация, щеше да доведе до евтаназията им.

5. Цици. Циците са концентрационен лагер за съзнанието. Мъжете са възхитени, а жените в голямата си част са възмутени и се ангажират да доведат мъжете си да се скарат на чуждите цици, което не се получава. Ефектът е - привлечено внимание.

6. Не цитирайте други източници освен Ванга. Посочването на източници е излишен труд, освен ако не е Ванга. Тогава си заслужава, защото дава достоверност.

7. Не забравяйте да сте дебил. Има такива дебили, дето понякога забравят дори това, затова ви подсещаме.
8. Снимка, видео, 18+. Нещата в скоби след заглавието са по-важни. Никой не би се интересувал от това, че известен човек се е напикал, ако не е гарнирано с размазана снимка, на която почти сигурно не е той.

9. АААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!ОООООООООООООООО! ЖММММММММММММ! Важно е да се крещи, дори по Интернета.

10. Прост народ, слаба държава. Правете този извод в публицистичните си материали, за да демонстрирате разочарованието си от тези, които не са на вашето апокрифно мнение.


zhelyo

Привлякохме ли вниманието ви?

Избери отговор!
Край