10 Не!Съвета: Какво да правим вкъщи, докато студът отмине?

Jan 25, 2016     zhelyo     7014
Не е за навън, освен ако не е за да изхвърлите боклука, да купите пържоли и вино, и да се върнете обратно. Ето 10 неща, с които да убиете времето вкъщи, за да не убиете някой вкъщи, понеже в България домашното насилие не е особено голям проблем.


1. Направете си списък с линкове към песни на все още живи музикални легенди. Така ще сте сред първите с музикален помен във фейсбука, когато поредната звезда ни напусне.

2. Отделете повече от 3 минути, за да се информирате за ситуацията с ваксините. Иначе децата ще се превърнат в Хълкове.
3. Погрижете се за излишните килограми. Вижте колко дълго може да издържите, без да ставате от дивана.

4. Прочетете по една произволна страница от всичките си книги. Така ще може да отговаряте на приятелите си достоверно: "Да, всичките тия книги съм ги чел".

5. Организирайте състезание между любимите ви доставчици на храна. Поръчвате накуп, а се запасявате за седмица с пица, китайско, дюнер и объркана поръчка от по-здравословните и скъпи опции.

6. Обиколете съседите с искане за чаша олио. Събраното олио изсипете в няколко бутилки и после обиколете съседите, предлагайки им да си купят много евтино олио.

7. Отпразнувайте следващия си рожден ден в аванс. На тоя студ не е да разкарвате хората и гостите, така че обявете, че няма да очаквате да идват и затова не ги и каните.
8. Вижте какво има под тежките мебели вкъщи. Под дивана, двата гардероба и печката в кухнята ще намерите между 4 лева на монети и все още ставащо за ядене кюфте. Също така - личната карта на любовника на жена ви.

9. Пратете SMS на висш държавник или магистрат. Нека гласи следното: "Знам, разбрах всичко, но да знаеш, че няма да кажа, имаш ми думата". Нека се поизпотят.

10. Напишете дипломната работа на zhelyo. Да спре да отлага, да стане вишист, да го вземат на държавна работа и да пише дори повече не!новини.

Защо е толкова студено?

Избери отговор!
Край