10 Не!Съвета за посрещането на грипа

Oct 31, 2016     zhelyo     48279
Сезонът на грипа е! И понеже да търсиш лекар, преди да започнеш да плюеш парчета бял дроб, е путьовщина, а здравните съвети на полуграмотни източници в Интернет са на почит, Не!Новините се впиват в темата с размах.

Ето как да борите инфлуенцата, да я предотвратите, да се облекчите или да дерзаете просто:


1. Много вода не бива да се пие, защото грипният вирус се предава по въздушно-капков път. Капките са вода и слуз. Пие се ракия, никой не киха ракия.
2. Не разчитайте на капки за нос. Това е химия. Разчитайте на механика - залепете с тиксо тръбата на прахосмукачката, оставяйки малък процеп, където плътно да забучите сламка. Използвайте устройството да изсмучете синусите си и остатъците мозък от черепа си.


3. В никакъв случай не слушайте колеги и или съученици да се приберете вкъщи. Просто искат да не ги заразите и не им дреме за вас.


4. Кашлицата всъщност е полезна - развива белия дроб, тренира коремните мускули и привлича вниманието.


5. Молете се за здраве. Не е ясно дали помага, но хората, като ги интервюират по телевизора и казват, че се молят за здраве, изглеждат добри.


6. Ако около вас се кихне, запалете запалка или кибритена клечка и вдишайте пламъка през носа и устата. Това ще дезинфекцира ноздрите ви, устната кухина, носоглътката и трахеята.
7. Не се къпете и мийте. С времето върху вас се натрупва защитен слой от умрели микроби, който предотвратява живите микроби да навлязат в меките ви места.


8. 99% от главоболието е наличие на прекалено много мисли в мозъка. Главоболията най-често засягат умните хора. Вземете пирон и го зачукайте между очите си, за да освободите вътрешното напрежение в главата си.


9. Идете на театър. Актьорите са по-концентрирани при кашлица, кихане, храчене и тук-таме изпадане в кома.


10. Ако нищо не помогне, симптомите ви ескалират и решите да идете на доктор, минете първо през бежански лагер и им покихайте малко, за да не си идете зян.


zhelyo

Откъде идва думата грип?

Избери отговор!
Край